Branduri romanesti

In perioada 29 noiembrie – 12 decembrie ai TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile de minim 200 lei pentru TOATE produsele Zonetec, Wasserkonig, Airmaster, Greenfield, Tehnoweld si Technik.

Brandurile proprii acopera cea mai mare parte a categoriilor de produse din portofoliu si au fost dezvoltate din dorinta de a aduce pe piata produse de calitate cu preturi corecte. Pentru toate aceste produse avem stocuri permanente, efectuam reparatiile in garantie si reviziile post-garantie si gestionam un stoc suficient de piese de schimb si consumabile pentru intretinerea acestora.

Wasserkonig – din 2003 – este brandul romanesc de echipamente pentru alimentarea cu apa a gospodariilor, pentru irigatii, pentru transportul lichidelor in instalatii industriale si pentru evacuarea apei, cu un portofoliu de aproximativ 100 de pompe de apa, hidrofoare si motopompe destinate celor mai diverse aplicatii, care se disting printr-un design unic, care garanteaza performante hidraulice superioare, avand o garantie de pana la 5 ani.

Greenfield – din 2008 – si-a facut cu usurinta loc pe piata din Romania, raportul calitate/pret al produselor fiind unul corect. Produsele Greenfield au fost testate riguros, pentru a satisface exigentele tuturor utilizatorilor care cauta produse puternice si fiabile pentru utilizare casnica, demonstrand ca o calitate buna nu este neaparat scumpa si poate fi livrata la preturi rezonabile.
● echipamente de gradina – masini de tuns gazon, motocoase, drujbe, atomizoare, motoburghie
● generatoare de curent si sudura, portabile si stationare
● masini de spalat cu apa sub presiune
● accesorii si consumabile pentru toate categoriile de masini de mai sus

Airmaster – din 2005 – o gama variata de compresoare coaxiale si compresoare cu piston cu puteri intre 2 CP si 10 CP si debit de aer de la 200 l/ min pana la 1200 l/ min. Un foarte bun raport calitate/pret le face atractive pentru service-urile auto, ateliere si unitati de productie in care aerul comprimat este folosit zilnic in procese de lucru secundare.

Tehnoweld – din 2008 – invertoare si aparate de aparate de sudura MMA si MIG-MAG, redresoare auto si roboti de pornire, precum si accesorii si consumabile. Tehnoweld este recunoscut de catre utilizatori atat pentru operarea facila si sigura, cat si pentru durata de viata indelungata.

Technik – din 2008 - accesorii scule electrice:
● discuri abrazive pentru polizare si debitare
● discuri diamantate pentru beton si asfalt
● burghie SDS-Plus pentru beton

Zonetec – din 2017 – accesorii pentru scule electrice si utilaje de constructii, fabricate in Germania
● burghie SDS-plus si SDS-Max pentru beton si zidarie
● discuri abrazive pentru polizare si debitare
● discuri diamantate pentru beton si asfalt
● bituri pentru insurubat

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 551

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 551

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact