Wasserkonig

In perioada 29 noiembrie – 12 decembrie ai TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile de minim 200 lei pentru TOATE produsele Zonetec, Wasserkonig, Airmaster, Greenfield, Tehnoweld si Technik.

Brandurile proprii acopera cea mai mare parte a categoriilor de produse din portofoliu si au fost dezvoltate din dorinta de a aduce pe piata produse de calitate cu preturi corecte. Pentru toate aceste produse avem stocuri permanente, efectuam reparatiile in garantie si reviziile post-garantie si gestionam un stoc suficient de piese de schimb si consumabile pentru intretinerea acestora.

Wasserkonig – din 2003 – este brandul romanesc de echipamente pentru alimentarea cu apa a gospodariilor, pentru irigatii, pentru transportul lichidelor in instalatii industriale si pentru evacuarea apei, cu un portofoliu de aproximativ 100 de pompe de apa, hidrofoare si motopompe destinate celor mai diverse aplicatii, care se disting printr-un design unic, care garanteaza performante hidraulice superioare, avand o garantie de pana la 5 ani.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 89

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 89

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele