Duss

DUSS este o companie germana, infiintata in 1920 ca afacere de familie, ce isi are radacinile in muntii Padurea Neagra, acolo unde isi incepe drumul lung spre mare si Dunarea. Numele marcii DUSS este sinonim cu standardele de calitate inalte ale produselor si serviciilor oferite. Spiritul de inventivitate care a condus la dobandirea notorietatii mondiale a brandului DUSS este confirmat de numeroasele brevete inregistrate.

Compania FRIEDRICH DUSS Maschinenfabrik GmbH & Co. KG este specializata in producerea si dezvoltarea rotopercutoarelor, combipercutoarelor, demolatoarelor si sistemelor de gaurit cu coroane diamantate exclusiv pentru uz profesional industrial.

Garantie completa fara costuri 2 ani

Bormasinile, rotopercutoarele, demolatoarele si masinile de carotat DUSS beneficiaza de o garantie completa de 2 ani care acopera orice defect de fabricatie sau de utilizare

Ce acopera garantia completa DUSS?

Garantia completa DUSS acopera:

  • preluarea rapida a echipamentelor din santierul clientului;
  • repararare si/sau inlocuirea componentelor defecte, inclusiv a componentelor cu uzura normala;
  • reparative se efectueaza de catre personal specializat, instruit in unitatile de productie DUSS;
  • testarea si verificarea echipamentelor in service dupa fiecare interventie;
  • manopera de service;
  • livrarea rapida catre client.

DUSS asigura pentru toate produsele sale cele mai inalte standarde de calitate. Echipamentele DUSS au doua proprietati care le evidentiaza in piata: durata prelungita de viata, datorita calitatii fara compromisuri si performantele superioare, consecinta a celor mai noi tehnologii.
Masinile DUSS sunt foarte usor de utilizat, sistemul de ungere etans permite utilizarea fara pauze pentru operatiile de intretinere, in timp ce sistemul electronic precis de control permite alegerea vitezei de rotatie si/sau a fortei de impact optime. Comutatorul blocabil este foarte practic pentru utilizarea continua a masinii. Elementele de amortizare si manerul cauciucat asigura protecție antivibratii si reduc oboseala resimtita de utilizator.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 239

Pagina
produse/pagină
    • Transport gratuit
    Dispozitiv aspiratie praf DUSS TBS

Produsele 1-60 din 239

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact