Heller

Radacinile companiei dateaza din 1583, de cand exista primele mentiuni in cronicile vremii, in legatura cu Jacob Heller, un fierar care producea sfredele manuale. In calitate de expert in dezvoltarea, productia si comercializarea burghielor pentru orice aplicatie, Heller este alegerea preferata a profesionistilor de pe santierele de constructii.

Portofoliul de produse Heller Tools include o selectie larga de solutii de inalta calitate pentru utilizatorii profesionisti. Gama de produse include burghie pentru beton si piatra, precum si unelte cu diamant, burghie pentru lemn si metal, burghie universale si speciale, dalti, panze de ferastrau pendular si alternativ, panze de ferastrau circular si biti pentru insurubat.

Cele mai moderne metode sunt puse in aplicare in centrul de cercetare si productie din Dinklage, Germania. Toate produsele Heller au succes pe piata deoarece sunt eficiente, durabile, sigure și fiabile. Dincolo de aceasta, toate produsele Heller se caracterizeaza si prin cel mai bun raport pret / performanta.

Heller se concentreaza pe inovații orientate catre cerintele utilizatorilor si care, in multe cazuri, au fost dezvoltate impreuna cu utilizatorii ca urmare a dezvoltarii noilor materiale compozite, a armaturilor puternice in beton, a proceselor de ultimă ora de pe santierele de constructii si a cerintelor diverse ale utilizatorilor.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 193

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 193

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact