Ofertele lunii
Pentru fiecare luna a anului 2023 am programat cate o oferta dedicata fiecarei categorii de produse din magazinul masif.ro.
Selectia are in vedere sculele si echipamentele esentiale pentru orice domeniu de activitate, pe care le oferim la preturi speciale: scule electrice, aparate de sudura, pompe si hidrofoare, echipamente de gradina, compresoare de aer, utilaje de constructii, echipamente de curatenie.
Urmareste pagina de Oferte Lunare pentru a beneficia de preturi speciale la echipamente si accesorii pentru curatenie.

Vezi mai jos OFERTA LUNII in curs.

Ofertele lunii

Calendarul MASIF te ajuta sa-ti organizezi activitatile si sa fii la curent cu ofertele personalizate pentru fiecare categorie de produse in parte.
Este cea mai la indemana metoda de a fi informat in legatura cu ofertele de produse pentru cele mai diverse domenii si proiecte.
Intra in Breasla MASIF, afla primul toate noutatile tehnice, lucreaza eficient si fii cu un pas inaintea tuturor!

CALENDARUL
OFERTELOR MASIF 2023Brandurile lunii

Selectia de produse de luna aceasta este furnizata de branduri de renume, binecunoscute la nivel global, specializate in proiectarea si fabricarea de tehnica de lucru pentru toate categoriile de utilizatori, profesionisti sau amatori.
airmaster fini gentilin kaeser

MASIF sustine oameni, proiecte si idei

De 26 de ani furnizam tehnica de lucru pentru 150.000 de clienti, pe care i-am aprovizionat cu peste 5 milioane de produse. Oferta noastra cuprinde toate sculele ce ar putea sa-ti fie de folos pentru proiectele tale actuale sau viitoare, peste 45.000 de produse din toate categoriile de scule, unelte si utilaje pentru: industrie si constructii, agricultura si HoReCa, meseriasi si mestesugari, transporturi si automotive, proiecte casnice DIY..