#vinlamasif

Cum primesti o sticla de vin

1234
Noi, la MASIF, am fost mereu cei care au oferit mesterilor amatori și profesionisti tot ce au nevoie pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele.
In aceasta vara am hotarat sa celebram maiestria, pasiunea pentru bricolaj și colaborarea dintre noi printr-o modalitate autentic romaneasca, prin vin!
Iti oferim acum posibilitatea de savura un pahar de vin romanesc, plin de caracter, alaturi de noi și de intreaga comunitate MASIF.
Campania Vin la MASIF este valabila in perioada 3 iulie - 30 septembrie 2023.
Detalii suplimentare gasesti in Regulamentul de desfasurare al Campaniei.

Povestea Cramei Serve

Crama Serve
 
Vinul a reprezentat dintotdeauna un element de legatura intre oameni si culturi. Acesta aduce impreuna simturile, emotia si gandul intr-un tot unic.
Crama Serve, partenerul nostru pentru aceasta campanie, este recunoscuta pentru pasiunea sa de a crea vinuri de cea mai buna calitate.
Contele Guy Tyrel de Poix, fondatorul Cramei Serve, a visat sa readuca la viata soiurile romanesti de la Ceptura, creand astfel SERVE (Société Euro Roumaine des Vins de Excellence). Acest vis a fost desavarsit de catre Mihaela Tyrel de Poix impreuna cu enologul Aurel Rotarescu. Astazi, Serve produce 8 categorii distincte de vinuri, fiecare cu specificul sau si cu amprenta unui sfert de veac de excelenta.

Categorii

                                         
 

Brandurile saptamanii

 
flexegomilwaukeedewaltgreenfield

Despre noi

Vin la Masif
Cu o experienta de aproape trei decenii, MASIF este unul dintre cei mai de incredere furnizori de scule electrice, utilaje si echipamente de pe piata romaneasca. Impreuna cu cei peste 80 de furnizori ai celor mai cunoscute branduri de scule, utilaje si echipamente, am construit un portofoliu care numara nu mai putin de 45.000 de produse, oferind servicii complete si solutii adaptate nevoilor fiecarui client.
Dedicandu-ne valorilor de incredere si parteneriat pe termen lung, am hotarat sa celebram succesul nostru alaturi de voi, printr-o campanie speciala, in care povestea Masif se impleteste cu o poveste veche de cand lumea: cea a vinului.
 

Cele mai cautate accesorii

Accesorii scule electriceAccesorii si ulei compresoareAccesorii aparate de suduraAccesorii echipamente pentru tuns iarbaDetergenti echipamente curatenie

Un parteneriat ce merită savurat

A ridica un pahar de vin in cinstea cuiva este un gest cu traditie adanc inradacinata. La MASIF, dorim sa tinem un toast in cinstea fiecarui mester pasionat, care-si transforma ideile in realitate, cu perseverenta si pasiune. Impreuna cu partenerii nostri de la Crama Serve, am creat doua sortimente de vin special pentru voi: Alb MASIF (2021) si Rose MASIF (2022). Vinuri unice, elegante, care sa va incante simturile.
Va invitam asadar sa va alaturati noua in aceasta celebrare, sa savurati vinul creat special pentru voi si sa ne bucuram impreuna de pasiunea pentru bricolaj si de succesul nostru comun. VIN la MASIF!