Burghie metal

In aceasta categorie gasesti burghie metal potrivite pentru gaurirea materialelor metalice.

Tipuri de burghie metal

Exista foarte multe aplicatii in legatura cu gaurirea pieselor din metal. Pentru gaurirea penetranta, de strapungere a pieselor metalice, se folosesc burghie elicoidale si burghie in trepte, iar pentru ajustarea muchiilor unor gauri se utilizeaza zencuitoare. Fiecare operatie se realizeaza cu burghie specializate:

  • burghie elicoidale HSS – cele mai populare burghie pentru gaurirea pieselor din otel aliat si nealiat, metale neferoase, otel turnat, fonta si plastic; prezinta un sistem de prindere cu tija cilindrica (tija egala cu diametrul burghiului metal) si este proiectat pentru utilizarea cu suporturi de burghie si masini de gaurit/insurubat; diametrul acestor burghie metal este cuprins intre 1 si 20 mm;
  • burghie metal in trepte – pentru gaurirea foilor de tabla;
  • zencuitoare – aceste burghie executa operatii de debavurare si prelucrare oblica (la 90°) a muchiilor unei piese în scopul realizarii gaurilor pentru ingroparea capului unui surub. Pot prelucra lemn, materiale plastice, otel, fonta si metale neferoase.

Dimensiuni burghie metal

Dimensiunile burghielor metal se refera atat la diametrul gaurii necesare, cat si la adancimea acesteia. Lungimea burghielor este exprimata de doua valori:

  • lungimea totala a burghiului metal;
  • lungimea activa a burghiului metal, respectiv lungimea muchiilor taietoare.
Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 1368

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 1368

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele