Pistoale aer comprimat

Esti acasa, la atelierul de reparatii sau in hala de productie? E foarte util sa ai mereu la indemana un pistol cu aer comprimat. Cu manere antiderapante si ergonomice care impiedica alunecarea din palma a pistolului atunci cand il folosesti, si diverse lungimi ale furtunului, pistoalele cu aer comprimat sunt practice si usor de utilizat. Pistol de umflat roti, pistol de vopsit, pistol de spalat, pistol de suflat, pe toate le gasesti in oferta Masif.

Tipuri de pistoale cu aer comprimat

1.      Pistoale de vopsit cu aer comprimat

Pistoalele de vopsit pneumatice sunt cele mai utilizate pistoale cu aer comprimat, le poti folosii intr-o gama variata de aplicatii de la vopsit gardul pana la vopsitul masinii. Pentru a lucra mai usor poti alege intre pistol pneumatic de vopsit cu cupa sus sau pistol pneumatic de vopsit cu cupa jos. Pistoalele de vopsit cu aer comprimat au nevoie de debite mari de aer, de aceea este foarte important sa folositi un compresor care sa furnizeze debitul de aer comprimat necesar pistolului de vopsit.
Pe langa pistoale vopsit cu aer comprimat pe site gasesti si seturi de reparatie pentru pistoalele de vopsit, cu duze de la 1 mm pana la 3mm.

2.      Pistoale de suflat cu aer comprimat

Suflarea cu aer comprimat poate fi periculoasa daca se utilizeaza pistoale de suflat cu aer comprimat necorespunzatoare sau daca nu se respecta regulile de siguranta. Cumpara un  pistol de suflat cu aer comprimat care respecta standardele de siguranta si securitate si beneficiezi de siguranta imbunatatita. Functie de aplicatia la care il folosesti poti alege un pistol de suflat cu aer comprimat cu duza scurta sau un pistol de suflat cu aer comprimat cu duza lunga.

3.      Pistoale de umflat roti cu aer comprimat

Anvelopele umflat prea mult sau prea putin se pot uza mai rapid, pot inrautatii confortul si manevrabilitatea masinii sau pot cauza accidente in urma exploziilor. Umfla si verifica regulat anvelopele autoturismului sau autoutilitarei tale folosind un pistol de umflat roti cu aer comprimat. Alege un pistol de umflat cu manometru si pe langa rotile masinii si poti umfla si verifica si rotile bicicletei, tractorului sau oricarui alt utilaj.

4.      Pistoale de sablat cu aer comprimat

Curata rugina sau vopsea cu ajutorul unui pistol de sablat cu aer comprimat. Pentru mai multa flexibilitate poti alege un pistol de sablat cu aer comprimat dual care iti permite sa il folosesti atat ca pistol de sablat cat si ca pistol de suflat cu aer comprimat.

5.      Pistoale de antifonat cu aer comprimat

Aplicarea antifonului sau a protectiilor anti rugina pe sasiul masinii, piese sudate sau pe alte obiecte metalice este acum mai usoara folosind un pistol de antifonat cu aer comprimat.

Comanda cu incredere pistol cu aer comprimat de care ai nevoie, iar echipa Masif ti-l livreaza rapid la destinatia aleasa de tine.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 49

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 49

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact