Uleiuri

Echipamentele de gradina functioneza mai bine si pentru mai mult timp daca sunt servisate la timp si folosesti uleiuri si consumabile de calitate.

Tipuri de uleiuri pentru echipamente de gradina:

Functie de aplicatia la care sunt utilizate, uleiurile pentru utilaje de gradina se clasifica in:

  • Uleiuri pentru motor - asigura ungerea motorului termic oferind o functionare lina, fara uzuri si prelugind durata de viata a motorului. Functie de tipul motorului poti folosi:
    • Uleiuri pentru motoare in 2 timpi - se folosesc in amestec cu benzina. Este foarte important sa folosesti tipul de ulei recomandat de producator si faci dozajul corect, adaugara unei cantitati de ulei mai mici sau mai mari decat doza recomandata in benzina poate duce la aparitia unor defectiuni grave si costisitoare.
    • Uleiuri pentru motoare in 4 timpi - se utilizeaza la motoarele in 4 timpi cu baie de ulei. Alege tipul uleiului de motor functie de cerintele producatorului echipamentului de gradina, specificatia corecta a uleiului o gasesti in manualul de utilizare.
  • Uleiuri pentru lant - asigura ungerea lantului drujbei
  • Uleiuri pentru transmisii - se folosesc pentru ungerea transmisiilor motocultoarelor, motosapelor sau a altor echipamente de gradina, citeste manualul utilizatorului pentru a afla specificatia potrivita a uleiului de transmisie pentru utiliajul tau.

Descopera oferta Masif de uleiuri pentru drujbe, motocoase, masini de tuns iarba, motocultoare sau alte tipuri de echipamente de gradina de la Divinol sau Makita si alege produsele de care ai nevoie.

Vezi mai multe › Mai putine ›

14 Produse

produse/pagină

14 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact