Motopompe

Motopompa este un echipament destinat vehicularii apei, fiind compusa dintr-o pompa centrifugala antrenata de un motor termic, montata pe un sasiu metalic, rezistent la vibratii. Fiind antrenata de un motor termic este utila in orice activitate care implica transferul apei in zonele in care nu este disponibila o sursa de energie electrica.

Ce caracteristici are o motopompa?

Printre cele mai importante caracteristici constructive si specificatii care se intalnesc la majoritatea modelelor de motopompe enumeram:

  • Motor puternic, pe benzina, in 4 timpi
  • Corp robust, confectionat din aluminiu, fonta sau plastic
  • Tehnologie special conceputa pentru ape curate sau murdare
  • Acces facil la bujie, filtru, rezervor si alte elemente cheie
  • Adancime de aspiratie cuprinsa intre 7 si 8 metri
  • Inaltime de refulare de pana la 52 metri
  • Pornire electronica, sigura si eficienta sau la sfoara
  • Debit de 1200 litri/minut

Unde se poate folosi o motopompa?

Motopompele sunt utile atat in cazul deficitului cat si surplusului de apa. Cel mai des intalnite intrebuintari sunt pentru transferul apei din fantani, lacuri, rauri, desecarea spatiilor inundate, alimentarea instalatiilor de stingere a incendiilor, activitati piscicole, irigarea culturilor de camp, a viilor si livezilor ori lucrari pe santiere de constructii. Pentru activitatile de irigare intinse pe suprafete mici poti utiliza si o pompa de gradina.

Gama de motopompe

Va recomandam sa optati pentru modele de motopompe profesionale de la branduri cunoscute, precum:

Pe masif.ro ti-am pregatit o gama variata de produse conexe si accesorii potrivite pentru nevoile gospodariei tale. Astfel, de pe site poti sa alegi si un hidrofor, o pompa submersibila sau poate vase de expansiune de la cele mai cunoscute branduri si care ating un nivel superior de calitate.

Vezi mai multe › Mai putine ›

28 Produse

produse/pagină

28 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact