Topoare profesionale

Pasionat, amator sau profesionist, alege sa ai la indemana un topor potrivit. Fie ca il folosesti pentru despicat, fie la camping, ti-am pregatit o gama de topoare profesionale care sa-ti indeplineasca cerintele: topoare cu sisteme de prindere cauciucate antialunecare sau topoare cu mananere antivibratie, toate vin cu o varietate de dimensiuni ale lamei de taiere. Pune-l bine in trusa ta de unelte, toporul este unul durabil si minimizeaza efortul pe care il depui.

Tipuri de topoare profesionale

In functie de nevoile si obiectivele tale, poti alege un topor special conceput pentru un anumit tip de activitate:

  • Topoare profesionale universale.
  • Topoare profesionale pentru despicat lemnul.
  • Topoare pentru camping.

Caracteristici topoare profesionale

Exista o serie de caracteristici care stau la baza calitatii topoarelor profesionale. Indiferent de marca sau de model, acestea sunt:

  • Maner ergonomic. Constructia si forma manerului contribuie la siguranta din timpul activitatii, dar si la sporirea nivelului de confort datorita continutului de fibre de carbon care determina greutatea minima a manerului.
  • Lama ascutita si de calitate superioara. Modelele de topoare profesionale sunt construite dintr-o lama din otel de cea mai inalta calitate, asigurand in acest fel rezistenta si durata lunga de utilizare. In plus, lama este ascutita si garanteaza taieri curate, in detaliu.
  • Depozitare usoara. Este important ca aceste modele de topoare profesionale sa fie depozitate intr-un loc sigur pentru a preveni eventualele accidentari. In acest senes, majoritatea produselor prezinta o fanta de agatare in maner.

Comanda cu incredere din gama de topoare profesionale disponibile pe Masif.ro si descopera modelul care se potriveste planurilor tale.

Vezi mai multe › Mai putine ›

14 Produse

produse/pagină

14 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact