Vase de expansiune

Vasele de expansiune sunt destinate utilizarii in sistemele hidrofor sau in instalatiile de incalzire. Butelia hidroforului mentine presiunea corespunzatoare a apei in sistemul de alimentare cu apa, controleaza si limiteaza numarul de porniri ale motorului reducand consumul de energie si prelungind durata de viata a acestuia.

Specificatii vase de expansiune

Vasul de expansiune utilizat in instalatiile de incalzire cu circuit inchis si circulatie fortata este un element de siguranta pentru compensarea variatiilor de volum care apar datorita circulatiei apei cu temperatura ridicata.

In functie de tipul de apa vehiculata avem:

  • Butelii pentru apa rece
  • Butelii pentru apa calda

In functie de spatiul in care vor fi montate poti alege:

  • Vase de expansiune orizontale
  • vase de expansiune verticale

Caracteristici tehnice vase de expansiune

Presiunea de preincarcare este de 1,5 bari iar presiunea maxima este de 10 bari. In functie de necesarul de apa care trebuie stocata, buteliile pot avea volumul cuprins intre 24 si 1000 litri.

Vasele de expansiune sunt vopsite in camp electrostatic pentru protectie impotriva coroziunii si sunt echipate cu membrane interschimbabile din cauciuc EPDM, cu rezistenta sporita la temperaturile ridicate. Vasele de expansiune echipate cu picioare de sprijin pot fi montate foarte usor pe pardoseala.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 29

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 29

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact