Accesorii scule pneumatice

Lucreaza ca un profesionist folosind accesoriile pentru scule pneumatice potrivite. Alege cu grija accesoriile pentru scule pneumatice deoarece acestea pot face diferenta intre o lucrare de calitate si una slaba, te ajuta sa lucrezi mai repede, cu mai putin efort.

Tipuri de accesorii scule pneumatice:

  • Cuie pentru pistoale pneumatice de batut cuie

Alege cuiele potrivite pentru pistolul pneumatic de batut cuie si vei obtine lucrari de calitate, terminate mai rapid si cu mai putin efort.

  • Capse pentru capsatoare pneumatice

Atunci cand alegi capsele pentru capsatorul pneumatic verifica intai ce tip de capse sunt compatibile cu el si alegele pe cele dorite functie de grosimea sarmei, latimea si lungimea capsei.

  • Spituri si dalti pentru ciocane pneumatice

Spiturile si daltile pentru ciocanele pneumatice iti usureaza munca si te ajuta sa fi mai eficient. Alege cu atentie spiturile si daltile care sunt compatibile cu ciocanul tau pneumatic, verifica daca sistemul de prindere al ciocanului pneumatic este compatibil cu prinderea spitului sau daltii dorite.

  • Suruburi in banda pentru lemn sau metal

Lucreaza mai usor si mai rapid cu suruburile in banda, alege lungimea surubului dorita si tipul de surub in banda dorit, pentru lemn sau metal.

  • Balansiere

Balansierele Tecna iti usureaza munca si pastreaza intotdeauna la indemana sculele pneumatice preferate, in felul acesta lucrezi mai rapid, mai eficient si depui mai putin efort.

Descopera oferta Masif pentru accesorii scule pneumatice, comanda cu incredere cuie, capse, suruburi in banda, spituri, dalti, balansiere sau alte accesorii pentru scule pneumatice, iar echipa Masif iti livreza rapid produsele acolo unde ai nevoie.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 252

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 252

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact