Ulei compresor aer

Uleiul pentru compresor lubrifiaza si raceste piesele mobile ale compresorului si formeaza o pelicula protectoare intre cilindru si piston..

Alegerea gresita a uleiului pentru compresor

Folosirea unui ulei pentru compresor necorespunzator poate duce la formarea de depuneri, la ungerea necorespunzatoare a pieselor, cresterea uzurilor si scurtarea duratei de viata a compresorului de aer. Un ulei compresor care nu respecta specificatia producatorului poate degrada etansarea si poate coroda piesele metalice din cauza oxidarii uleiului. Spumarea poate cauza transferul de ulei, ducand la o calitate slaba a aerului din cauza particulelor de ulei din sistem.

Alege tipul potrivit de ulei pentru compresor

Combinatia dintre compresorul de aer si conditiile de mediu este unica. Pentru a obtine cele mai bune performante si fiabilitate ridicata alege uleiul pentru compresor conform specificatiei recomandate de producator.

Pentru a identifica tipul de ulei corespunzator, consultati eticheta de identificare a compresorului de aer, aflata pe partea din spate sau laterala a compresorului. Pe masif.ro gasesti uleiuri pentru compresoare cu piston si uleiuri pentru compresoare cu surub de cea mai buna calitate.

Foloseste cantitatea optima de ulei pentru compresor

Cantitatea de ulei necesara pentru functionarea optima a compresorului de aer depinde de tipul si modelul compresorului si o poti afla din manualul de utilizare. Prea mult sau prea putin ulei pentru compresor determina uzuri premature, influenta performanta de racire  si in cele din urma reduce durata de viata a compresorului. De asemenea, pentru o mai buna intretinere, achizitioneaza si un separator apa ulei pentru compresor.

Ulei pentru compresorul cu piston sau cu surub? Indiferent de care ai nevoie, la Masif gasesti uleiuri de la producatori de top. Uleiurile pentru compresorul de aer sunt disponibile cu diferite specificatii, rezistente la oxidare, stabile chiar si la temperaturi extreme. Nu mai amana schimbarea uleiului, pentru ca este foarte importanta pentru fiabilitatea compresorului. Comanda cu incredere uleiul pentru compresorul cu aer pe care il detii, iar echipa Masif il livreaza rapid catre tine.

Vezi mai multe › Mai putine ›

5 Produse

produse/pagină

5 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact