Convertizoare de frecventa

Un convertizor de frecventa este un utilaj profesional din categoria vibratoare pentru beton, utilizat pentru compactarea betonului cu sau fara armatura metalica, in timpul turnarii in cofraje. Ofera aceeasi performanta de compactare prin vibrarea betonului, indiferent daca este alimentat la reteaua electrica sau la un generator de curent.

Cum functioneaza un convertizor de frecventa?

Convertizoarele de inalta frecventa transforma curentul alternativ in curent trifazat pentru a permite functionarea vibratoarelor de beton externe si interne. In functie de model, poti utiliza convertizoare de frecventa in mod stationar sau mobil, in functionare continua sau selectiva. Nu necesita intretinere, datorita faptului ca nicio piesa nu este mobila in convertizor, piesele electronice sunt de tip capsulat, au rezistenta la lovire si la umiditate.

Tipuri de convertizoare de frecventa:

  • Convertizoare de frecventa portabile - sunt usor de transportat datorita dimensiunilor compacte si greutatii reduse, prin urmare reprezinta o solutie flexibila de vibrat beton. Iti oferim doua tipuri de convertizoare de frecventa portabile:
    1. Convertizor de frecventa mecanic - este modelul de baza cel mai fiabil;
    2. Convertizor de frecventa electronic - indeplineste cele mai inalte cerinte de eficienta si performanta;
  • Convertizoare de frecventa stationare - sunt ideale pentru cerintele individuale ale clientilor si, in acelasi timp, nu fac compromisuri in ceea ce priveste siguranta si performanta ridicata. Convertizoarele stationare sunt potrivite pentru fabricile de elemente prefabricate din beton. Acolo sunt complet integrate intr-un sistem de productie si ofera optiuni de reglare personalizate.

Caracteristici tehnice ale unui convertizor de frecventa

Pe masif.ro sunt disponibile zeci de modele de convertizoare de frecventa. Cele mai multe prezinta urmatoarele seturi de caracteristici tehnice:

  • Intretinere minima. Convertizoarele de frecventa sunt special concepute sa reziste la lovire, umiditate si alti factori de mediu, iar piesele componente sunt protejate in mod corespunzator in carcase.
  • Durabilitate indelungata. Tehnologiile de ultima generatie pun bazele unor convertizoare de frecventa solide, robuste, confectionate din materiale de top pentru a spori nivelul de calitate in timp.
  • Functionare eficienta. Chiar si in situatii limitate, convertizoarele de frecventa vor face fata datorita monitorizarii inteligente a curentului de iesire.
  • Protectie impotriva supraalimentarii, supratensiunii si a subtensiunii. Tehnologia prezenta asigura deconectarea imediata in caz de suprasarcina sau scurt circuit.

Gama de convertizoare de frecventa de pe Masif

Fie ca vibrezi betonul pentru lucrari mai mici, pentru constructia caselor individuale, fie ca ai nevoie de vibratoare de beton pentru santiere mari, in lucrari complexe de constructii urbane, sau in proiecte de infrastructura, vei gasi un convertizor de frecventa potrivit pentru orice tip de santier la noi pe site. Convertizoarele de frecventa furnizate de Masif functioneaza intotdeauna cu acelasi randament, eficienta, si au grad ridicat de fiabilitate. Puterea electrica la priza este adaptata la functionarea vibratoarelor de beton, in acest fel, ai intotdeauna la dispozitie tensiunea si frecventa potrivite.

La Masif gasesti convertizoare de frecventa Wacker Neuson ce regleaza fluctuatiile tensiunii de intrare sau abaterile puternice in utilizarea diferita a puterii atunci cand sunt conectate diferite unitati. Functionarea sigura este datorata si utilizarii unui transformator de izolare. Chiar si in ploaie, apa pulverizata sau praf, convertizoarele de frecventa de la Wacker Neuson isi indeplinesc sarcinile fara ca performantele sa fie afectate. Carcasa robusta protejeaza convertorul de frecventa de daune si, ca un bonus, iti garanteaza costuri de intretinere reduse, datorita designului solid.

Discuta cu specialistii Masif si alege cel mai potrivit convertizor de frecventa pentru proiectele tale. In plus, vei sti daca ai nevoie si de alte utilaje pentru constructii, precum vibratoare interne pentru beton, vibratoare pentru cofraje si alte accesorii si consumabile vibratoare pentru beton.

Vezi mai multe › Mai putine ›

35 Produse

produse/pagină

35 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact