Convertizoare de frecventa

Convertizoarele de inalta frecventa sunt utilaje profesionale pentru compactarea betonului cu sau fara armatura metalica, in timpul turnarii in cofraje. Ofera aceeasi performanta de compactare prin vibrarea betonului, indiferent daca sunt alimentate de la reteaua electrica sau de la un generator de curent. Nu necesita intretinere datorita faptului ca nici o piesa nu este mobila in convertizor, electronica este de tip capsulat, rezistenta la lovire si la umiditate. Comanda cu incredere un convertizor de frecventa, iar echipa Masif ti-l livreaza rapid.

Convertizoarele de frecventa transforma curentul alternativ in curent trifazat pentru a permite functionarea vibratoarelor de beton externe si interne. In functie de model, puteti utiliza convertizoarele de frecventa in mod stationar sau mobil, in functionare continua sau selectiv.

Tipuri de convertizoare de frecventa:

  1. Convertizoare de frecventa portabile - sunt usor de transportat datorita dimeniunilor compacte si greutatii reduse, prin urmare reprezinta o solutie flexibila de vibrat betonul. Va oferim doua tipuri de convertizoare de frecventa portabile:
    1. Convertizor de frecventa mecanic - este model de baza cel mai fiabil;
    2. Convertizor electronic - indeplineste cele mai inalte cerinte de eficienta si performanta
  • Convertizoare de frecventa stationare - sunt ideale pentru cerintele individuale ale clientilor si, in acelasi timp, nu fac compromisuri in ceea ce priveste siguranta si performanta ridicata. Convertizoarele stationare sunt potrivite pentru fabricile de elemente prefabricate din beton. Acolo sunt complet integrate intr-un sistem de productie si ofera optiuni de reglare personalizate.

Caracteristici convertizor de frecventa

Pe site sunt disponibile zeci de modele de convertizoare de frecventa. Cele mai multe prezinta urmatoarele seturi de caracteristici tehnice:
  • Intretinere minima. Convertizoarele sunt special concepute sa reziste la lovire, umiditate si alti factori de mediu, iar piesele componente sunt protejate in mod corespunzator in carcase.
  • Durabilitate indelungata. Tehnologiile de ultima generatie pun bazele unor convertizoare solide, robuste, confectionate din materiale de top pentru a spori nivelul de calitate in timp.
  • Functionare eficienta. Chiar si in situatii limitate, convertizoarele vor face fata datorita monitorizarii inteligente a curentului de iesire.
  • Protectie impotriva supraalimentarii, supratensiunii si a subtensiunii. Tehnologia prezenta asigura deconectarea imediata in caz de suprasarcina sau scurt circuit.

Convertizorul de frecventa potrivit pentru orice santier

Fie ca vibrezi betonul pentru lucrari mai mici, pentru constructia caselor individuale, fie ca ai nevoie de vibratoare de beton pentru santiere mari, in lucrari complexe de constructii urbane, sau in proiecte de infrastructura, convertizoarele de frecventa furnizate de Masif.ro functioneaza intotdeauna cu acelasi randament, eficienta si au grad ridicat de fiabilitate. Puterea electrica la priza este adaptata la functionarea vibratoarelor de beton, in acest fel, aveti intotdeauna la dispozitie tensiunea si frecventa potrivite.

Convertizoarele de frecventa Wacker Neuson - Sigure, fiabile si robuste

Convertizoarele frecventa Wacker Neuson regleaza fluctuatiile tensiunii de intrare sau abaterile puternice in utilizarea diferita a puterii atunci cand sunt conectate diferite unitati. Functionarea sigura este datorata si utilizarii unui transformator de izolare. Chiar si in ploaie, apa pulverizata sau praf, convertizoarele de frecventa de la Wacker Neuson isi indeplinesc sarcinile fara ca performantele sa fie afectate. Carcasa robusta protejeaza convertorul de frecventa de daune si, ca un bonus, va garanteaza o costuri de intretinere reduse datorita designului solid.

Modelele de convertizoare de frecventa de la Wacker Neuson iti ofera puterea pe care te poti baza.

 

Vezi mai multe › Mai putine ›

31 Produse

produse/pagină

31 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact