Regulatoare de gaz

Regulatoarele de gaz sunt necesare pentru a asigura presiunea constanta in timpul sudurii. Cu ajutorul acestora poti regla usor variatiile care pot aparea. Orice actiune care necesita utilizarea gazelor comprimat este periculoasa iar utilizarea unui regulator adecvat este esentiala.

Cum aleg regulatorul de gaz?

Regulatoarele de gaz pentru aparatul de sudura vor fi achizitionate in functie de gazul pentru care sunt utilizate. Fiecare producator include lista de gaze pentru care produsul poate fi folosit. 

Un alt detaliu important este materialul din care sunt realizate. De exemplu, un regulator pentru acetilena are componente din materiale diferite fata de un regulator de propan. Este important sa alegi regulatorul corect pentru a evita erori extrem de periculoase. 

Pentru a garanta o sudura corecta si sigura opteaza pentru regulatoare de foarte buna calitate cu specificatiile necesare operatiunilor pe care intentionezi sa le executi.

Ce tipuri de regulatoare de gaz sunt disponibile pe masif.ro?

Pe masif.ro iti punem la dispozitie toate articolele necesare pentru lucrarile de sudura. Producatorii au creat regulatoare care corespund unor lucrari de sudura variate. La noi pe site poti achizitiona:

  • Regulator presiune gaz pentru butelie reincarcabila
  • Regulator de gaz pentru butelii de unica folosinta
  • Regulator presiune gaz industrial cu doua manometre pentru butelie reincarcabila
  • Regulator de presiune gaz CO2 / Ar cu 1 manometru si debitmetru
  • Regulator de presiune gaz CO2 cu 1 manometru

Daca nu esti sigur de tipul de regulator de gaz necesar, echipa noastra iti sta la dispozitie. Specialistii nostri te vor ghida spre alegerea potrivita lucrarii tale!

 

Vezi mai multe › Mai putine ›

11 Produse

produse/pagină

11 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact