Cariere

Meniu pagini

Echipeaza-te pentru eficienta este motto-ul Masif, iar pentru fiecare dintre noi, cei din echipa Masif, inseamna pasiune, dedicare si dezvoltare continua. Pentru ca ne dorim sa fim eficienti si mereu pregatiti pentru consultanta oferita clientilor nostri.
Activam in acest domeniu inca din 1996, iar stabilitatea este unul dintre principalele avantaje ale carierei in echipa Masif. Multi ani petrecuti impreuna, de multe ori cat o viata de om. Ne place ce facem, iar rezultatele nu se lasa asteptate. Si asta datorita atuurilor noastre:

Motivare si competenta

Suntem o companie cu oameni bine pregatiti, motivati, prietenosi si pozitivi, care invata mereu unii de la altii si care sunt deschisi sa afle lucruri si idei noi, tocmai pentru ca ne dorim sa lucram eficient. Iti oferim si noi sfaturi sincere si clare de fiecare data, si suntem alaturi de tine pentru ca inceputul sa fie cat mai placut.

Sustinere

Unde-s multi puterea creste! Iar la Masif chiar facem echipa buna. Ne incurajam, ne sprijinim si cautam impreuna cele mai potrivite solutii pentru proiectele noastre.

Loialitate

Suntem toti pentru unul si unul pentru toti! Loiali ideilor si principiilor Masif, perseverenti si dinamici, increzatori in propriile forte si in munca de echipa.

Recunoastere

Ai o idee excelenta, te dedici unui proiect mai mult decat de obicei, te implici si ai rezultate? Te sustinem sa devii mai bun si sa faci performanta. Nu avem praguri de vechime in firma ca sa poti sa avansezi, totul depinde doar de tine.

In plus, suntem deschisi noutatilor tehnice, ne dezvoltam constant, punem suflet in toate proiectele la care lucram si ne place sa zambim.

Hai sa ne cunosti!

S-ar putea sa iti placa de noi, noua sa ne placa de tine si, impreuna, sa facem echipa buna. Merita sa incerci!

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in echipa noastra este sa verifici care sunt locurile de munca disponibile si pe ce pozitii se fac angajari, astfel incat sa te orientezi catre zona compatibila cu experienta pe care o ai si cu pasiunile tale.

La Masif se fac angajari in diverse departamente:

Magazine - aici este locul de munca potrivit pentru cei care pot sa interactioneze usor cu clientii si au bune capacitati de comunicare.

Service - daca esti mecanic sau electrician si-ti place sa mesteresti echipamente electrice, inseamana ca aici iti poti gasi usor locul.

Sediul central din Bacau - aici se desfasoara o multitudine de activitati in diverse domenii, ce presupun spirit de intiativa, responsabilitate si experienta.

Depozit - pentru persoanele bine organizate si meticuloase, atente la detalii in pregatirea produselor livrate clientilor.

Odata ce ai vazut postul care te intereseaza, este de ajuns sa trimiti CV-ul. Vei fi contactat de catre colegii nostri de la Resurse Umane.

Te asteptam in echipa Masif!