Accesorii sudura

Sudarea permite îmbinarea eficientă a materialelor și se poate face printr-o varietate largă de metode și proceduri. Există mai multe tipuri de sudură, printre care amintim cele mai des întâlnite, și anume sudarea cu aparate de sudură MIG-MAG, cu aparate de sudură MMA, cu aparate de sudură TIG, în puncte sau cu flacără.

Pentru ca sudura să fie una de calitate, ce durează în timp, pe lângă aparatul de sudură ai nevoie de echipamente de sudură și accesorii sudură. 

Pe Masif.ro găsești produse accesorii pentru sudură, de la kituri sudură, derulatoare sudură, torțe sudură, duze sudură, electrozi wolfram, electrozi plasmă, role de antrenare la distanțiere, tuburi de ghidare și multe altele.

La ce ajută accesoriile pentru sudură?

Accesoriile pentru sudură sunt extrem de importante atunci când îți pregătești echipamentul de sudură, deoarece acestea au un rol major în ușurarea procesului de sudură și obținerea unei suduri de calitate,. Acestea te ajută să economisești timp și energie, toate fiind de mare importanță în activitatea ta. Pe lângă toate aceste argumente, accesoriile pentru sudură te ajută și în asigurarea siguranței în timpul utilizării aparatului de sudură. 

Cum alegi accesoriile pentru sudură potrivite?

În funcție de tipul de sudură pentru care optezi, poți alege accesorii sudură TIG, accesorii sudură MIG/MAG sau alte accesorii sudură. 

Dacă sudezi în procedeul TIG, electrozii wolfram sunt un accesoriu de care sigur ai nevoie, deoarece, cu timpul acestea prezintă un grad de uzură normal, chiar dacă temperatura lor de topire este una ridicată.

Accesoriile potrivite depind și de tipul de proiect la care lucrezi, de tipul de aparat de sudură folosit și specificațiile tehnice ale acestuia și trebuie alese și în funcție de aceste aspecte. De exemplu, atunci când ești implicat într-un proiect amplu, îți va fi mult mai ușor să apelezi la un derulator pentru sârma de sudură, deoarece te va ajuta sa derulezi rapid și fără efort sârma, pentru a avansa rapid în activitatea ta.

Pe site-ul nostru găsești accesorii pentru sudură, care te ajută să lucrezi eficient și sigur. Aprovizionează-te cu duze, difuzoare, torțe, regulatoare de gaz, derulatoare, gât de lebădă, tuburi de ghidare, role de antrenare, distanțiere, pensete, electrozi tip plasmă, electrozi pentru sudura în puncte și electrozi wolfram. 

Comandă cu încredere, iar echipa noastră ți le trimite acolo unde ai nevoie, rapid și în siguranță.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 1177

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 1177

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact