Fierastraie circulare cu acumulator

Principalul avantaj al unui fierastrau circular cu acumulatori este mobilitatea superioara oferita de bateriile Li-Ion, iar daca trusa ta include mai multi acumulatori, poti lucra incontinuu, chiar in timpul in care unul din acumulatori se incarca. In plus, pentru taieturi rapide si de calitate, nu trebuie sa iti lipseasca nici rezervele de discuri pentru circular, pe care le gasesti pe site.

Ce materiale poti taia cu un fierastrau circular cu acumulatori?

Fierastraiele circulare circulare cu acumlatori taie rapid diferitelor materiale precum lemn, prefabricate din lemn (pal, MDF), plastic, rigips, sau panouri sandwich. Fierastraiele circulare de mana sunt ideale pentru debitarea rapida a materialului, iar echipate cu sine de ghidaj pot efectua debitari precise. Fierastraiele circulare stationare sau cele de masa asigura o precizie mai buna de taiere, de accea sunt folosite la montarea parchetului si sa plintelor.

Tipuri de fierastraie circulare cu acumulatori

Fierastraiele circulare cu acumulatori se clasifica in trei caregorii in functie de constructia lor:

In functie de regimul in care il folosesti poti alege un:

 • fierastrau circular cu acumulatori pentru uz casnic, construit pentru utilizare ocazionala, in general la sarcini mici sau medii;
 • fierastrau circular cu acumulatori de uz semi-profesional, destinat utilizarii regulate, pentru sarcini mici si medii;
 • fierastraiu circular profesional cu acumulatori, proiectat si construit pentru utilizarea intensiva, zi de zi.

Cum alegi un fierastrau circular cu acumulatori?

Pe langa tipul circularului, principalele caracteristici pe care trebuie sa le iei  in calcul atunci cand alegi un fierastrau circular cu acumulatori sunt tipul bateriei, numarul de acumulatori inclusi in setul de livrare, tensiunea si capacitatea acumulatorului. Apoi iti recomandam sa studiezi cu atentie urmatoarele caracteristici:

 • tipul motorului (cu sau fara perii) si puterea motorului;
 • turatia maxima a discului;
 • diametrul discului;
 • posibilitatea de taiere la unghi;
 • capacitatea de taiere la 45o si la 90o;
 • distanta pe care poate culisa (in cazul circularelor stationare culisante);
 • posibilitatile de reglaj;
 • numarul de trepte de viteza;
 • functiile care iti usureaza munca: marcarea liniei de taiere cu raza laser, posibilitatea de cuplare a unui aspirator, schimbarea rapida a panzei, protectia la supra sarcinii, controlul electronic al turatiei;
 • marca fierastraului circular, garantia si reteaua de service.

Iar pentru taierea diferitelor materiale trebuie sa alegi panza de circular potrivita. Mai multe detalii despre alegerea discului de circular potrivit gasesti in articolul Cum alegi discul pentru fierastraul circular?

Branduri de fierastraie circulare cu acumulatori pe care le gasesti la Masif

Pe masif.ro gasesti fierastrie circulare cu acumlatori, atat pentru uz casnic, cat si profesional, de la producatori renumiti:

Descopera oferta Masif de fierastraie circulare cu acumulatori si alege modelul de care ai nevoie. Indiferent de brandul ales, circularele cu acumulatori disponibile te vor ajuta sa lucrezi precis si eficient pentru a da viata planurilor tale de amenajare si constructie. Echipa Masif iti pune la dispozitie servicii de consultanta si service pentru ca tu sa lucrezi cu spor.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 52

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 52

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele