Pompe de suprafata

Pompele de suprafata, sunt solutia optima pentru instalatii de alimentare cu apa noi sau existente din domeniul casnic sau industrial.

Echipate cu pompe de apa centrifugale autoamorsante sau centrifugale multietajate, pompele de suprafata pot fi utilizate individual in sisteme de alimentare cu apa sau pot face parte din sisteme automatizate de crestere a presiunii apei in instalatie, cum sunt hidrofoarele sau grupurile de pompare.

Pompele de apa sunt echipamente utilizate la ridicarea si vehicularea apei din puturi, fantani sau rezervoare, pentru alimentarea instalatiilor de apa casnice sau a sistemelor de irigatii pentru gradini de dimensiuni mici si medii.
Cel mai des intalnite sunt pompele de apa centrifugale care au in componenta o turbina si un difuzor ale caror dimensiuni si forma constructiva influenteaza performantele hidraulice ale pompei.

Pompe de suprafata - caracteristici


Principalele caracteristici tehnice ale unei pompe de suprafata sunt:

  • debitul
  • inaltimea de refulare
  • capacitatea de vehiculare a impuritatilor solide in suspensie
  • puterea motorului

Pompele de apa din magazinul masif.ro sunt echipate cu motoare cu puteri cuprinse intre 500 W si 20.000 W, furnizeaza debite de apa de pana la 4000 litri/minut, iar inaltimea maxima de refulare este de 90 metri.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 79

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 79

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact