Pompe de suprafata

Pompele de suprafata sunt solutia optima pentru instalatii de alimentare cu apa noi sau existente din domeniul casnic sau industrial.

Echipate cu pompa de apa centrifugala autoamorsanta sau centrifugala multietajata, pompele de suprafata pot fi utilizate individual in sisteme de alimentare cu apa sau pot face parte din sisteme automatizate de crestere a presiunii apei in instalatie, cum sunt sistemele hidrofor sau grupurile de pompare.

Aplicatiile pompelor de suprafata

Pompele de apa de suprafata sunt echipamente utilizate la ridicarea si vehicularea apei din puturi, fantani sau rezervoare, pentru alimentarea instalatiilor de apa casnice sau a sistemelor de irigatii pentru gradini de dimensiuni mici si medii.
Cel mai des intalnite sunt pompele de suprafata centrifugale care au in componenta o turbina si un difuzor ale caror dimensiuni si forma constructiva influenteaza performantele hidraulice ale pompei.

Avantaje pompe de suprafata

In functie de modelul ales si de specificatiile tehnice, o pompa de suprafata se evidentiaza prin urmatorul set de avantaje:

  • Design robust, cu un nivel ridicat de rezistenta la coroziune si la socuri.
  • Carcasa si corp confectionate din materiale premium, cum ar fi otelul inoxidabil.
  • Pompele de suprafata au integrate tehnologii de top care asigura o functionare stabila.
  • Protectie termica incorporata care determina oprirea pompei de suprafata in momentul in care aceasta se supraincalzeste.
  • Functionare silentioasa, datorita componentelor motorului.

Pompe de suprafata - caracteristici

Principalele caracteristici tehnice ale unei pompe de suprafata sunt:

  • debitul pompei de suprafata
  • inaltimea de refulare
  • capacitatea de vehiculare a impuritatilor solide in suspensie
  • puterea motorului pompei de suprafata

Pompele de suprafata din magazinul masif.ro sunt echipate cu motoare cu puteri cuprinse intre 500 W si 20.000 W, furnizeaza debite de apa de pana la 4000 litri/minut, iar inaltimea maxima de refulare este de 90 metri. In plus, iti aducem mai aproape doar produse de la cele mai cunoscute branduri, cum sunt modelele de pompe de suprafata Grundfos.

Descopera pe site cele mai noi produse de la producatori de top din urmatoarele categorii: pompe de gradina, pompe recirculare sau poti opta pentru un model de motopompa si multe alte accesorii premium.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 76

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 76

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact