Garantia produselor vandute de Masif

Meniu pagini

Produsele comercializate pe www.masif.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate potrivit prevederilor Legii 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, precum si ale OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Masif beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului, vom asigura reparatia prin intermediul centrelor service Masif sau a partenerilor nostri de service, asa cum sunt specificati in certificatul de garantie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului / distribuitorului, in centrele service specificate in certificat. Poti veni cu produsul si in unul dintre centrele service Masif sau il poti trimite in service completand Comanda de reparatie.

Iti recomandam, daca doresti si ai aceasta posibilitate, sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.

Certificatul iva fi transmis odata cu produsul, in cutia produsului sau in plic separat lipit pe exteriorul cutiei.

Conditiile de acordare a garantiei pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Te rugam sa pastrezi certificatul ca sa poti beneficia de garantie, atunci cand va fi nevoie.

Produse resigilate

Toate produsele resigilate sunt insotite de certificate de garantie emise de Masif. Certificatul va fi transmis odata cu produsul, in cutia produsului sau in plic separat lipit pe exteriorul cutiei.

Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin Service Masif.

Extra-garantie

O parte dintre produsele comercializate de Masif beneficiaza de extra-garantie. Aceasta se acorda de catre producatori / distribuitori conform conditiilor de acordare a extra-garantiei specificate de catre acestia.

Astfel, pentru extra-garantia produselor: