Baghete sudura

In procesul de sudare TIG (WIG) materialul de adaos este constituit din baghetele pentru sudra TIG (WIG) care se aleg in functie de materialul de sudat. Calitatea baghetelor de sudura este foarte importanta pentru o obtine o imbinare cu caracteristici superioare, de aceea iti oferim baghete de sudura de cea mai buna calitate.
Descopera oferta de pe site-ul nostru și alege bagheta pentru sudura de care ai nevoie 

Tipuri de baghete de sudura:

In functie de materialul ce trebuie sudat, baghetele de sudura sunt de mai multe tipuri, si anume:

  • Baghete sudura pentru otel
  • Baghete sudura pentru otel inox
  • Baghete sudura pentru aluminiu
  • Baghete sudura pentru brazare

Grosimea materialului, tipul de imbinare si proprietatile de sudare dorite vor afecta decizia de a utiliza sau nu un material de sudura. Adaugarea materialului de adaos in sudarea cu aparat sudra TIG se realizeaza prin scufundarea unei tije a materialului in zona arcului, in partea laterala a bazinului de sudura.

Metalul folosit este adesea similar cu metalul de baza si include adesea o cantitate limitata de aditivi dezoxidanti sau alte elemente, pentru a imbunatati proprietatile zonei topite.

Pe site-ul nostru gasiti mai multe tipuri de baghete sudura Bohler, unul dintre cei mai apreciati producatori de consumabile pentru sudura, in sectorul industrial. Descopera gama completa de baghete tig sudura, pe care o punem la dispozitia ta si alege produsele de care ai nevoie pentru a lucra eficient.

Vezi mai multe › Mai putine ›

8 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact