Masif Corporate este divizia specializata in vanzarile B2B

O echipa de consilieri specializati pe categorii de produse si aplicatii, impreuna cu managerii de cont, sunt la dispozitia ta pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii pentru afacerea pe care o dezvolti.

Avantaje client corporate Masif

Cumperi acum, platesti mai tarziu

Pentru ca tu sa poti sa-ti dezvolti afacerea conform planificarilor, noi am ales sa iti oferim servicii integrate de consiliere si termene de plata extinse care sa te ajute sa folosesti imediat produsele de care ai nevoie si sa le achiti mai tarziu. Impreuna cu echipa noastra de consultanti financiari gasim cele mai bune solutii de finantare a afacerii tale.

Limita de credit potrivita afacerii tale

Asiguram finantare corecta, generand o limita de credit particularizata in functie de indicatorii economici ai afacerii tale. Ne dorim sa ne dezvoltam impreuna, de aceea sustinerea parteneriatelor durabile cu clientii nostri este obiectivul nostru principal.

Timpul este esential pentru afacerea ta

Gasesti usor produse de care ai nevoie. Timpul este pretios pentru afacerea ta, de aceea ai permanent la dispozitie o echipa de consilieri tehnici la care poti apela pentru identificarea celui mai potrivit produs pentru proiectul pe care il ai in desfasurare.

De asemenea, consilierii nostri de vanzari sunt prezenti oriunde pe teritoriul tarii pentru a-ti oferi cele mai bune solutii chiar la fata locului.

Cu ajutorul nostru, nu ramai niciodata fara consumabilele de care ai nevoie! Stabileste impreuna cu consilierul Masif media consumului de accesorii pentru masini si frecventa de reaprovizionare, pentru a avea mereu totul la indemana.

Service expres. Ai un produs care nu isi mai face treaba, iar activitatea ta nu mai este productiva? E simplu, echipa de tehnicieni de service este disponibila pentru rezolvarea rapida a situatiei. Preluam direct de la locul tau de munca si reparam echipamentele defecte, apoi ti le returnam imediat, astfel incat sa nu stai pe loc. Daca este posibil si absolut necesar, tehnicienii nostri vor fi prezenti la fata locului pentru solutionarea problemei.

Echipamente la schimb cat este nevoie. Toate masinile si echipamentele au din cand in cand nevoie de interventii. Dar aceasta nu inseamna ca afacerea ta trebuie sa stea pe loc. Produsele cele mai utilizate au inlocuitor in centrele noastre service zonale. Astfel, pe toata perioada reparatiei produsului defect, iti punem la dispozitie un produs cu caracteristici similare, astfel incat sa asiguram continuitatea activitatii tale.

Livrarea este gratuita oriunde in Romania

Vrem ca totul sa se intample repede. Pentru ca si afacerile se misca cu rapiditate.Tocmai de aceea facem totul pentru ca produsele noastre sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Asiguram livrare gratuita B2B oriunde in Romania.