Role de antrenare

Rolele de antrenare pentru sarme te ajuta sa economisesti timp si energie atunci cand sudezi. Este important ca fiecare detaliu sa corespunda cerintelor lucrarii pe care o executi. Atunci cand folosesti rola de antrenare adecvata vei optimiza procesul iar procesul de sudura va fi unul simplu si eficient.

Ce tipuri de role de antrenare pentru sarma sunt disponibile?

Fiecare lucrare de sudura are cerinte proprii de aceea este recomandat sa folosesti role diferite in functie de materialul sarmei si diametrul acesteia.

Poti opta pentru model cu pana sau fara, pentru sarma din otel sau aluminiu. Modelul ales este prevazut cu canturi potrivite pentru sarme de diametre intre 0.6 mm si 1.2 mm. 

Inainte de a achizitiona role de antrenare pentru sudura, verifica gradul de compatibilitate cu aparatul tau de sudura. Profesionistii recomanda folosirea produselor de la acelasi producator pentru o mai buna functionare.

Ce producatori de role de antrenare avem in portofoliu?

Achizitia rolei de antrenare de pentru sudura este esentiala pentru executarea unei lucrari corecte si rapide. De aceea, pe masif.ro iti punem la dispozitie produse de calitate de la cei mai buni producatori din domeniu.

In oferta noastra gasesti role de antrenare de la:

  • Deca
  • Telwin
  • Lincoln Electric
  • Tehnoweld

Ai nevoie de asistenta pentru a determina tipul de rola de antrenare potrivit pentru aparatul tau de sudura? Specialistii masif.ro iti stau la dispozitie. Cu ajutorul acestora vei face alegerea potrivita.

 

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 66

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 66

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact