Carote multimaterial

Daca trebuie sa dai gauri in lemn, placi de rigips, caramizi, materiale plastice, metale feroase si neferoase, otel inoxidabil, materiale abrazive sau placi ceramice cu densitate mica, cu siguranta ai nevoie de o carota bimetal sau multimaterial eficienta, rezistenta si cu o durata de viata indelungata.

Avantaje carote bimetal si carote lemn

Deoarece carotele bimetal sunt supuse noilor tehnologii de fabricatie, exista o serie de avantaje menite sa iti simplifice procesul tau de lucru, pe santier. Printre cele mai importante sunt urmatoarele:

  • Rezistenta la uzura. Mai exact, carota bimetal este un accesoriu care se poate utiliza pentru o perioada indelungata de timp, fara sa isi piarda proprietatile si calitatea initiala.
  • Rezistenta la socurile termice. Carotele bimetal sunt confectionate din materiale premium care asigura buna functionare in diferite situatii si medii de lucru.
  • Viteza mare de taiere. In acest fel, timpul de lucru este semnificativ mai redus, iar proiectul va fi finalizat mult mai repede comparativ cu metodele clasice de taiere.
  • Stabilitate sporita a uneltei. Datorita constructiei robuste, aceste carote bimetal asigura stabilitatea uneltelor fara a fi nevoie de alte accesorii in plus.
  • Gama variata de aplicatii. Exista carote special concepute pentru proiectele pe care le desfasori. Astfel, poti alege carote lemn sau carote metal, in functie de materialul prelucrat, pentru rezultate maxime.

Caracteristici de care trebuie sa tii cont cand alegi carote bimetal

Ca sa te asiguri ca iei decizia corecta, este important sa analizezi urmatoarele caracteristici tehnice, in functie de nevoile proiectului pe care il desfasori. Astfel, trebuie sa fii atent la:

  • Materialul care poate sa fie prelucrat. Aceste carote bimetal asigura prelucrarea lemnului, PVC-ului, otelului, pietrei si multe alte suprafete, insa unele carote pot fi destinate unei singure suprafete.
  • Dimensiunile. Sunt doua valori exprimate in milimetri, care determina lungimea si latimea carotelor. Aceste valori sunt brute si te ajuta sa iei decizia corecta.
  • Adancimea maxima de taiere. Exista mai multe tipuri de carote bimetal, clasificate in functie de adancimea de taiere pentru a spori gradul de performanta si de calitate in ceea ce priveste constructiile de pe santier.

Descopera oferta Masif de carote multimaterial performante, de la carote lemn la carote metal, produse dupa cele mai noi tehnlogii de catre cele mai renumite branduri in domeniu. Echipa Masif iti sta la dispozitie cu sfaturi pentru ca tu sa alegi usor produsele de care ai nevoie ca sa iti duci lucrarea la bun sfarsit.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 947

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 947

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact