Pompe de gradina

Pompele de gradina furnizeaza convenabil si economic apa necesara instalatiilor de sprinklere, aspersoare sau furtunuri picuratoare. Datorita utilizarii lor mobile, acestea sunt prevazute cu maner de transport, iar intrerupatorul este incorporat in cutia de borne.

Optimizate pentru o utilizare flexibila in functie de necesitatile de moment, pompele de gradina sunt ideale pentru toate aplicatiile temporare carora nu li s-a dedicat o instalatie fixa de alimentare cu apa intr-o gospodarie.

Pompele de apa sunt echipamente utilizate la ridicarea si vehicularea apei din puturi, fantani sau rezervoare, pentru alimentarea instalatiilor de apa casnice sau a sistemelor de irigatii pentru gradini de dimensiuni mici si medii.
Cel mai des intalnite sunt pompele de apa centrifugale care au in componenta o turbina si un difuzor ale caror dimensiuni si forma constructiva influenteaza performantele hidraulice ale pompei.
Principalele caracteristici tehnice ale unei pompe de apa sunt:

  • debitul
  • inaltimea de refulare
  • capacitatea de vehiculare a impuritatilor solide in suspensie
  • puterea motorului

Pompele de apa din magazinul masif.ro sunt echipate cu motoare cu puteri cuprinse intre 500 W si 20.000 W, furnizeaza debite de apa de pana la 4000 litri/minut, iar inaltimea maxima de refulare este de 90 metri.

 

Vezi mai multe › Mai putine ›
produse/pagină
produse/pagină