Despre noi

Meniu pagini

Echipa Masif

25 ani

de experienta

150.000

clienti

5 milioane

de produse vandute

MASIF – un nou nume, acelasi partener de incredere

Adaptarea constanta la nevoile pietei si calitatea serviciilor ne-au ajutat sa devenim unul dintre principalii furnizori de scule electrice, utilaje si echipamente din Romania, un partener de incredere, statornic si puternic. Pasiunea si profesionalismul clientilor nostri ne-au inspirat sa imbratisam aceleasi valori, sa ne adaptam permanent la nevoile pietei si sa oferim calitatea serviciilor asteptata de partenerii nostri.

Retea nationala de magazine si service

Interactiunea cu clientii nostri se desfasoara atat prin reteaua proprie de magazine, cat si prin intermediul echipelor mobile de vanzari si service. Astfel, reteaua nationala de magazine din Constanta, Galati, Bacau, Brasov si Cluj-Napoca beneficiaza de sprijinul unei echipe proprii de Service pentru produsele comercializate.

Celor cinci magazine fizice si centre service asociate, echipelor de vanzari din teren si echipei de service mobil, li se alatura si magazinul online MASIF, dedicat utilizatorilor profesionisti sau casnici, unde vei putea gasi tot ceea ce nu a mai incaput pe rafturile magazinelor noastre fizice. Fiecare magazin MASIF are propriul centru de service si o echipa calificata care sta la dispozitie clientilor nostri cu sfaturi si solutii specializate adaptate cerintelor fiecaruia.

   

Ne dedicam parteneriatelor de lunga durata

Am mizat intotdeauna pe calitatea serviciilor si produselor pe care le-am oferit, fabricate atat sub brand propriu, cat si de catre cei mai importanti producatori la nivel mondial.
Credem in schimbare si suntem mereu conectati la nevoile clientilor nostri pentru a le oferi produse si servicii la standarde internationale, si a construi astfel parteneriate durabile. Dezvoltam mereu produse si servicii noi pentru a raspunde celor mai exigente cerinte.

La MASIF vrem sa gasesti un partener care asigura o gama variata de produse si servicii pentru ca munca ta sa fie cu adevarat eficienta.

Toate acestea au scris povestea noastra, care deschide acum un nou capitol - MASIF - un brand care isi doreste sa stranga si mai mult legatura cu utilizatorul final al produselor comercializate. Pentru ca ne dorim ca parteneriatul cu tine sa fie unul de lunga durata si pentru ca vrem sa fim furnizorul tau de incredere!

Impreuna scriem povestea MASIF. Iti multumim ca esti alaturi de noi!


Angajatii sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Am descoperit de curand magazinul pe net si acum ne aprovizionam cu sarma de sudura pentru atelierul de confectii metalice.

Gheorghe V.

Foarte multumit de sfaturile care mi le-au dat baietii de la magazinul din Bacau cand am cumparat hidroforul pentru casa.

Daniel L.

N-am vazut la niciun furnizor sa impacheteze asa de bine produsele. Am cumparat un grup electrogen 7 kva super bine protejat cu folie cu bule. A ajuns in perfecta stare.

Costi D.

Oameni seriosi si produse de calitate. Am primit chiar a doua zi discurile abrazive comandate.

Maria D.

Intra pe blogul Masif

Ca sa afli lucruri interesante si noutati din domeniu

Vezi blogul