Motocoase electrice cu acumulator

Cauti o motocoasa cu acumulator si nu stii ce model sa alegi? Noi iti spunem ce trebuie sa ai in vedere. In primul rand, tine cont de suprafata gradinii tale, pentru a sti daca ai nevoie de o motocoasa cu acumulator mica, una de putere medie sau, de ce nu, de putere mare. Apoi fii atent la greutatea motocoasei, latimea de taiere, volumul rezervorului de carburant, autonomia acumulatorilor, inaltime si nivelul de zgomot.

Daca vrei sa lucrezi independent de existenta unei retele electrice sau vrei sa scapi de efortul depus pentru alimentarea cu benzina a motocoasei cu motor termic, cea mai buna si comoda varianta este motocoasa electrica cu acumulator. Pe masif.ro iti punem la dispozitie o gama variata de produse, de la cele mai cunoscute branduri.

Specificatii motocoase cu acumulator

Motocoasele cu acumulator sunt folosite pentru tăierea ierbii, buruienilor, tufelor sau arbuștilor pe suprafețe de teren mici și medii. Sunt foarte usor de utilizat si transportat, singura ta grija fiind sa ai acumulatorii incarcati.
Motocoasele electrice cu acumulator ofera mobilitatea unei motocoase pe benzina, dar fara disconfortul cauzat de prepararea amestecului ulei-carburant, fara vibratiile motorului termic, fara fum si miros de gaze de esapament.
Dezavantajul utilizarii unei coase cu acumulator este legat de autonomia acestuia. Veti gasi motocoase cu diferite functii si accesorii, cum ar fi:

 • motor brushless de inalta eficienta este un motor cu fiabilitate ridicata in timp si asigura o durata crescuta de viata a echipamentului, alaturi de vibratii reduse in timpul utilizarii
 • functia de pornire lina si sistemul de control al turatiei asigura o functionare eficienta la fiecare utilizare
 • accesorii: ham, accesoriu pentru tuns iarba, gardul viu sau crengile.

Ce autonomie are acumulatorul unei motocoase electrice?

In functie de tipul si densitatea vegetatiei (iarba, burueni cu tulpina groasa, tufe, boscheti), dar, cel mai important, in functie de capacitatea acumulatorilor, acestia pot oferi o autonomie de la 30 la 60 minute.
Un incarcator rapid poate reincarca un acumulator de 2 Ah in 30 minute si un acumulator de 7,5 Ah in 60 minute. Acest timp de incarcare difera de la un producator la altul.

Daca vrei sa nu ai batai de cap, echipeaza-te cu doi acumulatori, astfel in timp ce folosesti unul, celalalt se va incarca, iar tu poti lucra fara intreruperi.

Sisteme de taiere cu motocoasa cu acumulator

 • cap cu fir de nailon de 2,4 mm grosime, utilizat pentru tăierea ierbii pe suprafețele de teren cu obstacole (pomi, garduri, pietre, borduri etc)
 • disc metalic cu 3 dinți - pentru tăiat iarba pe suprafețe fără obstacole
 • disc metalic cu 4 dinți – pentru tăiat iarba, păpuriș, arbuști subțiri
 • disc metalic cu 8 sau mai mulți dinți, pentru tăiat iarba, păpuriș, arbuști până la 25 mm grosime

Sfaturi de intretinere a motocoasei electrice

Daca nu folosesti motocoasa cu acumulator o perioada mai lunga de timp, mai ales in perioada anotimpului rece:

 • pastreaza acumulatorii incarcati in proportie de 30 – 50%
 • depoziteaza-i in spatii in care umiditatea mediului ambiant sa fie intre 35% si 65
 • temperatura de depozitare recomandata este de peste 10 °C.

Gama de motocoase cu acumulator

Descopera pe site intreaga colectie de echipamente de gradina cu acumulator si comanda cu incredere motocoase cu acumulatori de la cele mai cunoscute branduri:

 

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 79

Pagina
produse/pagină
  • Transport gratuit
  • Garantie extinsa
  Coasa electrica Dewalt DCMST561P1, cu acumulator XR 18V / 5.0Ah, 36 cm

Produsele 1-60 din 79

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele