Torte sudura

Torta de sudura este o unealta mecanica creata pentru a topi doua piese metalice realizand o fuziune puternica. Poate fi utilizata in diverse tipuri de proiecte si industrii diferite. Torta este realizata dintr-o bara de metal lunga, de cele mai multe ori curbata spre capat pentru a oferi sudorului mai multa precizie. Torta are o flacara controlata care atinge temperaturi foarte inalte, suficient pentru a topi otel, aluminiu, cositor sau metale compozit.

Cum alegi o torta de sudura?

Cel mai uzuale tipuri de torte de sudura sunt cele tip MIG si folosesc oxigen, gaz si flacara pentru a combina doua tipuri de metal. Tortele tip TIG folosesc acelasi proces de incalzire si fuziune a metalului dar utilizeaza electrozi. Aceasta tehnica reduce riscul de stropire cu metal incins.

Tipul de torta pe care il vei achizitiona trebuie sa tina cont de stilul tau personal de lucru si amploarea proiectului pe care trebuie sa il finalizezi.

Pentru o mai buna manuire a produsului este recomandata achizitionarea unei torte cu maner usor si robust. Specialistii recomanda utilizarea unui set de sudura complet format din piese produse de acelasi furnizor. 

Ce tipuri de torte de sudura sunt disponibile pe masif.ro?

Pe masif.ro gasesti torte de sudura ideale pentru a duce la bun sfarsit lucrarile tale. Iti punem la dispozitie produse de la cei mai buni producatori de pe piata la cele mai competitive preturi.

Printre furnizorii nostri se numara:

  • Telwin
  • Lincoln Electric
  • Deca

Tortele de sudura disponibile pot fi utilizate atat in cadru profesional cat si in lucrari semiprofesionale. In oferta noastra gasesti atat torte racite cu aer cat si torte racite cu lichit. In functie de preferintele tale poti achizitiona modele adaptate cu manere pentru rotire sau cu butoane sus-jos.

Daca ai nevoie de mai multe detalii legate de produsele noastre, iti stam la dispozitie atat telefonic cat si pe e-mail. Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa achizitionezi torta adecvata lucrarilor tale.

 

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 115

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 115

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact