Pompe de apa

Pompele de apa sunt echipamente utilizate la ridicarea si vehicularea apei din puturi, fantani sau rezervoare, pentru alimentarea instalatiilor de apa casnice sau a sistemelor de irigatii pentru gradini de dimensiuni mici si medii.
Cel mai des intalnite sunt pompele de apa centrifugale care au in componenta o turbina si un difuzor ale caror dimensiuni si forma constructiva influenteaza performantele hidraulice ale pompei.

Specificatii tehnice pompe de apa

Principalele caracteristici tehnice ale unei pompe de apa de care trebuie sa tineti cont sunt:

  • debitul
  • inaltimea de refulare
  • capacitatea de vehiculare a impuritatilor solide in suspensie
  • puterea motorului

Pompele de apa din magazinul masif.ro sunt echipate cu motoare cu puteri cuprinse intre 500 W si 20.000 W, furnizeaza debite de apa de pana la 4000 litri/minut, iar inaltimea maxima de refulare este de 90 metri.

Tipuri de pompe de apa

Pompele de apa pot fi impartite in pompe de suprafata si pompe de gradina pentru a fi mai usor de ales, in functie de necesitatile fiecaruia. Vezi intreaga gama de pompe de apa de la Pedrollo, Ebara si Wasserkonig.

Pompe de suprafata

Pompele de suprafata sunt solutia optima pentru instalatii de alimentare cu apa noi sau existente din domeniul casnic sau industrial.

Echipate cu pompe de apa centrifugale autoamorsante sau centrifugale multietajate, aceste pompe de suprafata pot fi utilizate individual in sisteme de alimentare cu apa sau pot face parte din sisteme automatizate de crestere a presiunii apei in instalatie, cum sunt hidrofoarele sau grupurile de pompare.

Pompe de gradina

Optimizate pentru o utilizare flexibila in functie de necesitatile de moment, pompele de gradina sunt ideale pentru toate aplicatiile temporare carora nu li s-a dedicat o instalatie fixa de alimentare cu apa intr-o gospodarie.

Pompele de gradina furnizeaza convenabil si economic apa necesara instalatiilor de sprinklere, aspersoare sau furtunuri picuratoare. Datorita utilizarii lor mobile, acestea sunt prevazute cu maner de transport, iar intrerupatorul este incorporat in cutia de borne.

Descopera pe Masif.ro intreagul catalog de pompe de gradina, pompe recirculare, motopompe, accesorii si multe altele de la branduri de top.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 102

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 102

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact