Politica de confidențialitate

Meniu pagini

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Actualizată la data de 02.02.2021

Masif.ro este denumirea comercială pentru magazinul online al S.C. PARTENER S.R.L., persoană juridică de nationalitate română, având sediul social în Bacău, Calea Moinesti, nr. 34, et. 3, Pavilion Administrativ, judetul Bacău, având număr de ordine în Registrul Comertului J04/1456/1996, cod unic de înregistrare fiscală RO9026390, denumire pe care firma o utilizeaza in relatia cu clientii sai finali.

PARTENER SRL este responsabilă pentru datele colectate și prelucrate în scopuri proprii.

Ne angajăm să menținem securitatea și confidențialitatea datelor personale pe care le prelucrăm, fie prin intermediul site-ului nostru web, fie prin interacțiunile noastre cu clienții sau partenerii de afaceri. Indiferent dacă susținem clienții noștri sau gestionăm propriile date, confidențialitatea și securitatea sunt în centrul operațiunilor noastre.

Acest document descrie modul in care Masif.ro utilizeaza informatiile despre dvs. prelucrate atunci cand navigati pe site-ul www.Masif.ro, accesibil si prin intermediul unor dispozitive mobile precum telefon mobil sau tableta, denumit in continuare „Site-ul" , atunci cand efectuati achizitii in magazinele noastre, folositi aplicatiile sau va sunt oferite serviciile noastre, sau interactionati cu noi in alt mod ( „Serviciile" noastre), indiferent daca sunteti conectat(a) sau nu la contul dumneavoastra. Documentul vă permite să cunoașteti originea si modul de utilizare al informatiilor de navigare prelucrate prin mijloace electronice, cookie-uri si alte tehnologii de urmarire si sa va exercitati drepturile si optiunile in conformitate cu legislatia aplicabila in materie de protectie a datelor cu caracter personal.

Acest document se aplica Site-ului, aplicatiilor si serviciilor oferite de catre Masif.ro și se completează cu "Termeni si conditii" (și orice alt document sau nota informativa care face referire la acest document). Acest document este aplicabil si prelucrarilor de date cu caracter personal in scopul si in legatura cu solicitarile depuse pentru locuri de munca in cadrul PARTENER S.R.L. prin intermediul Site-ului sau prin alte modalitati.

Date de contact:

Dacă doriți să ne contactați pentru a afla mai multe despre modul în care prelucrăm datele personale, sau să vă exercitați drepturile, sau să depuneți o plângere ori să discutăm anumite aspecte care țin de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele date:

Email: gdpr@masif.ro

Telefon: 0234588750

Datele pe care le prelucrăm și scopul prelucrării:

Masif.ro colecteaza urmatoarele tipuri de date personale:

Informatii pe care le furnizati direct.

Prelucrăm informațiile pe care le furnizați direct atunci cand utilizati Site-ul si Serviciile noastre, atunci cand:

  • Creati un cont online
  • Faceti cumpărături sau rezervati servicii intr-unul din magazinele noastre
  • Ne contactați telefonic
  • Vă înregistrati pentru a primi e-mailurile noastre
  • Participati la o tragere la sorți, la o competitie, la o campanie promoționala sau la un sondaj
  • Comunicați cu noi printr-o rețea socială
  • Solicitați asistenta client
  • Comunicați cu noi în orice alt mod
  • Prospectăm clienții
  • Realizăm gestiunea financiară și contabilitatea.

Furnizarea informatiilor dvs. personale este voluntară. Cu toate acestea, în lipsa furnizării informațiilor solicitate, total sau parțial, este posibil sa nu vă putem oferi anumite produse, servicii sau informații.

Categoriile de informatii pe care le prelucram includ:

-datele de identificare si informatiile de contact (numele si prenumele, adresa postala, metode de contact) necesare pentru a va identifica atunci cand utilizati unul dintre Serviciile noastre (de exemplu, crearea unui cont online, crearea unei programări pentru oferirea de servicii personalizate);

-informatiile tranzacționale necesare pentru procesarea comenzii dvs. (produsele selectate, adresa de livrare și de facturare, numarul de telefon si adresa de e-mail, metoda de plata). In cazul unei plati online informatiile despre cardul dvs. bancar sunt prelucrate de catre operatorul de plati și nu sunt prelucrate de catre Masif.ro sub nicio forma.

Prospectare clienți

Realizăm prelucrarea informațiilor de bază ale potențialilor clienți și a oportunităților, care pot fi colectate prin întâlniri de vânzări, cărți de vizită, verbal, la evenimentele pe care le organizăm sau la care participăm. Acestea se referă la persoana de contact a potențialului client și include informații personale precum și detalii ale fiecărei oportunități. Utilizăm o soluție bazată pe cloud pentru a găzdui aceste date, care se integrează cu serviciile noastre de e-mail, astfel încât să putem urmări interacțiunile noastre și să gestionăm eficient relația de afaceri. Această prelucrare este bazată pe interesele legitime ale PARTENER S.R.L. sau pe intrarea sau execuția unui contract cu un client.

Tipuri de date prelucrate: Nume, funcție, adrese de e-mail, adresa, telefon, semnături, conversații prin e-mail.

Gestiune financiară și contabilitate

Serviciile noastre de gestiune financiară și contabilitate sunt realizate intern și prelucrează informațiile de bază ale clienților pentru a îndeplini cerințele contabile legale. Acestea variază de la facturi, chitanțe, detalii ale contului, foi de pontaj, state de plată și detalii bancare. Utilizăm o soluție bazată pe cloud de la ORACLE pentru a prelucra și stoca documentele contabile (facturi, chitanțe, avize).

Tipuri de date prelucrate: Nume, adrese de e-mail, adresa, telefon, detalii despre contul bancar al clienților și furnizorilor, semnături

 Recenziile si fotografiile pe care le postați pe conturile noastre de pe rețelele de socializare si pe masif.ro

Datele pe care le solicitam si care sunt esentiale pentru a raspunde solicitarilor dvs. sunt indicate printr-un asterisc sau echivalent in formularele de colectare sau specificate ca atare verbal atunci cand sunt colectate. In cazul in care nu completati campurile obligatorii sau nu furnizati informatiile notate conform cerintelor, nu vom putea raspunde solicitarilor dvs.

În magazinele noastre sau la evenimentele pe care le organizăm (de exemplu, lansări de produse sau alte evenimente în magazin sau online), putem prelucra date personale suplimentare în condițiile și pentru utilizarea în scopurile specificate in mod expres pentru aceste ocazii.

Studii privind satisfacția clienților

Când livrăm un serviciu clienților noștri, ne place să ne asigurăm că au primit un serviciu excelent. Utilizăm informațiile de contact ale clienților pentru a trimite un sondaj care adresează întrebări despre modul în care am prestat serviciile noastre. Acest lucru este realizat în interesele noastre legitime și folosite strict pentru a ne asigura că am îndeplinit așteptările noastre și ale clienților. Această prelucrare și răspunsurile de la clienți nu sunt folosite pentru a trimite mesaje nesolicitate prin intermediul comunicărilor de marketing.

 Social Media

PARTENER S.R.L. utilizează platforme social media, precum Facebook, Youtube, Linkedin. Noi, în calitate de utilizatori ai platformei am subscris termenilor și condițiilor acestor instrumente online de comunicare, cu scopul de a comunica cu ceilalți utilizatori. Dacă nu doriți să primiți nici o formă de comunicare din partea PARTENER S.R.L. ne puteți comunica această decizie prin intermediul formularului de contact de pe pagina noastră web sau prin e-mail la gdpr@masif.ro.

Facebook: https://www.facebook.com/www.masif.ro

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/partener/about/

Garanție

Pentru defecte din fabricație reparăm, înlocuim sau rambursăm contravaloarea produsului achiziționat în conformitate cu condițiile Masif.ro de acordare a garanției. Pentru a asigura respectarea drepturilor dvs. în ceea ce privește garanția produselor, avem nevoie de următoarele informații: numele, prenumele, adresa de e-mail, nr. de telefon, contul bancar. Vom folosi aceste informații doar pentru a vă identifica, pentru a asocia produsul adus în garanție cu posesorul produsului și pentru a vă contacta pentru aspecte legate de garanție și predarea produsului.

Retur

Aveți posibilitatea să returnați produsul pe care l-ați achiziționat de la Masif.ro în conformitate cu Politica de retur Masif.ro. În acest sens, avem nevoie de numele, prenumele, adresa de facturare, cont bancar și semnătura dvs. pe dispoziție de plată. Vom utiliza aceste informații pentru a respecta legislația financiar-fiscală care vizează verificarea veridicității returului.

Recrutare

Prelucrăm informații personale pe care le furnizați direct prin intermediul Site-ului Masif.ro sau email, atunci când trimiteți o aplicație pentru un loc de muncă pe adresa de email hr@masif.ro,  sau informații pe care le furnizați în cursul unui interviu. De asemenea, primim informaţii personale din alte surse, cum ar fi din recomandări, din experienţă sau din verificări ale angajărilor şi din surse de recrutare terţe.

Prelucrarea informaţiilor despre dvs., ca parte din activităţile noastre de recrutare offline şi online, este bazată pe interesul nostru legitim de a găsi cea mai bună persoană pentru un anumit loc de muncă.

PARTENER S.R.L. va păstra informaţiile dvs. personale corelate cu aplicaţia dvs. pentru o poziţie (cum ar fi CV-ul dvs. sau poziţia pentru care aţi aplicat) de la data la care aţi aplicat (cu excepţia cazului în care este obligatorie prin legea aplicabilă o perioadă mai lungă sau mai scurtă).

Supraveghere video

PARTENER S.R.L. prelucrează date cu caracter personal, respectiv imaginea, prin intermediul sistemelor video în scopul monitorizării accesului persoanelor în magazinele și spațiile logistice ale companiei, al asigurării securității spațiilor și bunurilor instituției, precum și al siguranței persoanelor aflate în sediul instituției.

PARTENER S.R.L. utilizează subsistemul de supraveghere video pentru asigurarea siguranței și securității companiei.  Acest subsistem vine în completarea subsistemelor de detecție și alarmare la tentativa de efracție, de control acces, de detecție, semnalizare și alarmare la incendiu, formând astfel un sistem integrat la securitate fizică.  Astfel subsistemele de televiziune în circuit închis funcționează în relație de colaborare cu celelalte subsisteme enumerate mai sus, asigurând elementul de monitorizare în timp real și posibilitatea de vizualizare post-eveniment precum și înregistrare, afișarea și transmisia video către diverse persoane desemnate ca utilizatori ai subsistemului de supraveghere.
Toate camerele sunt funcționale 24/24 ore, 7 zile pe săptămână.

Durata de stocare a datelor dvs. obținute prin intermediul sistemului de supraveghere video (CCTV) este de maxim 30 de zile calendaristice, cu excepția situațiilor expres reglementate de lege sau a cazurilor temeinic justificate. La expirarea perioadei de stocare datele se șterg prin procedură automată în ordinea în care au fost înregistrate.

Datele cu caracter personal ale persoanelor minore sub 16 ani

Toti utilizatorii Site-ului trebuie sa aiba varsta minima de 16 ani implinită la data creării unui cont pentru a putea da o comanda si pentru a-și comunica datele personale prin intermediul Site-ului nostru. De asemenea, trebuie să aveti varsta minimă de 16 ani implinită pentru a putea participa la campaniile promotionale organizate de Masif.ro, sau pentru a va putea abona pentru a primi prin e-mail comunicări publicitare din partea societatii.

Informații pe care le prelucrăm automat

Prelucram automat anumite informatii despre dvs. atunci cand accesati sau utilizati Site-ul sau efectuati o tranzactie de vanzare, in special:

-date privind conexiunile: adresa IP, informatii despre paginile vizitate, durata vizitei pentru a optimiza resursele necesare unei functionari adecvate a Site-ului;
-informatii referitoare la sesiunea dvs. de navigare (indiferent daca sunteti conectat(a) sau nu la contul dvs.):este posibil sa folosim cookie-uri si alte tehnologii de urmarire pentru a prelucra informatii despre dvs. atunci cand interactionati cu Site-ul nostru sau cu e-mailurile pe care vi le trimitem. Aceste informatii ne permit sa deducem preferintele dvs. si sa analizam modul in care interactionati cu anumite continuturi. Pentru a afla mai multe despre cookie-uri si cum le puteti bloca/sterge, consultati Politica de Cookies și Modulul de selectare a preferințelor cookies.

Pentru cat timp sunt păstrate datele dvs.?

Ca regulă generală, datele dvs. cu caracter personal sunt pastrate pentru o perioada care nu este mai lunga decat perioada necesara in vederea realizarii scopurilor pentru care acestea au fost colectate.

Mai exact, in situatia in care Masif.ro prelucreaza datele dumneavoastra pentru exercitarea unui contract la care sunteti parte sau pentru a face demersuri in vederea incheierii unui contract la cererea dumneavoastra, datele sunt pastrate pe durata necesara conformarii cu obligatiile contractuale asumate fata de dumneavoastra, mai precis pentru o perioada egala cu perioada stabilita de cerintele legale de pastrare a informatiilor aplicabile in cazul vanzarii de bunuri prin contracte incheiate la distanta, respectiv in vederea finalizarii comenzilor si livrarii acestora, si al standardelor ocupationale existente, precum si al altor legi, reglementari si/sau prevederi specifice normelor aplicabile pentru asigurarea calitatii produselor astfel livrate in general.

În cazul in care Masif.ro prelucreaza datele dumneavoastra ca urmare a necesității de a respecta obligațiile noastre legale, datele dvs. personale sunt păstrate pe durata existenței obligatiei legale sau pana cand persista necesitatea astfel existenta, dupa care sunt arhivate pentru a ne indeplini obligatiile legale, sau sunt anonimizate pentru studii si statistici.

Puteți afla termenele de retenție a datelor consultând la cerere Nomenclatorul Arhivistic al PARTENER S.R.L.

În cazul in care Masif.ro prelucrează datele dumneavoastra în temeiul consimțământului dvs, datele sunt păstrate pana la retragerea acestuia, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima interacțiune pe care ați avut-o cu noi, după care sunt arhivate pentru a ne indeplini obligatiile legale, sau sunt anonimizate pentru studii si statistici.

Cu toate acestea, în anumite cazuri, Masif.ro va avea in vedere perioada aferenta temenul de prescriptie al eventualelor drepturi sau obligatii aplicabile, conform normelor procedurale impuse de legislatia romană civilă si/sau penală, dacă va fi cazul, atunci când o astfel de conservare este permisă prin lege sau atunci cand este necesar pentru a gestiona disputele si revendicarile.

Datele dumneavoastra personale si contul astfel creat vor fi sterse daca:

Decideți să stergeți contul online

Pentru a face acest lucru, trebuie sa solicitati in mod expres stergerea contului (trimitandu-ne un e-mail la adresa gdpr@masif.ro. In acest caz, contul dvs. Masif.ro (in cazul in care aveti un astfel de cont) va fi  sters.

Înscrierea la newsletter

Informații despre adresa dvs. de e-mail și despre opțiunile dvs. privind comunicările comerciale electronice.

Până când vă dezabonați de la newsletter prin intermediul setarilor din contul dvs.

Până când vă dezabonați de la newsletter prin intermediul link-urilor de dezabonare disponibile in acest sens in newsletter.

Securitatea website-ului și al serviciilor oferite de noi

Datele de identificare, datele de logare, inclusiv adresa IP sunt prelucrate timp de 180 zile.

Către cine transferăm informațiile?

Transferam datele către terțe organizații, atunci când este necesar pentru a administra Site-ul si Serviciile. Masif.ro nu vinde sau transfera informatiile personale ale clientilor sai catre terti în scopuri comerciale. Cu toate acestea, in anumite situatii de exceptie, este posibil sa dezvaluim date cu caracter personal, dupa cum urmeaza:

- daca divulgarea este absolut necesara si in interesul dumneavoastra in contextul livrarii bunurilor si prestarii serviciilor contractate de dumneavoastra sau conexe operatiunilor de prelucrare, catre urmatoarele categorii de terti:

  • imputernicitilor, partenerilor contractuali, furnizorilor de servicii ai ro, care asigura serviciile operationale ale Masif.ro, precum curierat, telecomunicatii, IT, securitate, plati, prelucrare date, stocare, arhivare, marketing si publicitate, servicii aferente asistentei pentru clienti sau alte servicii catre Masif.ro;

Spre exemplu, in cadrul utilizarii Serviciilor, anumite informatii despre dvs. sunt transmise partenerilor nostri si persoanelor imputernicite care gestioneaza Site-ul. In acest fel, datele dvs. de plata sunt trimise furnizorilor de plati și institutiilor bancare, în vederea efectuării platilor, partenerilor pentru gestionarea de marketing.

  • Agentia Nationala de Administrare Fiscala (A.N.A.F.),
  • Consilieri profesionisti precum experti, contabili, auditori sau avocati,

- daca avem acordul dumneavoastra in acest sens.

De exemplu, in cazul in care am obtinut consimtamantul dvs. pentru a va trimite comunicari, inclusiv in scop publicitar, datele dvs. vor fi prelucrate cu ajutorul Mailchimp, o aplicatie web detinuta de The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp (”MailChimp”), o societate cu sediul in Statele Unite ale Americii, care prelucrează datele conform politicilor de confidentialitate  MailChimp.

- Datele sunt, de asemenea, partajate cu terte organizații atunci cand utilizati butoanele retelelor sociale.

Atunci cand utilizati butoanele retelelor sociale, datele dvs. de identificare sunt comunicate automat acestor retele sociale. Puteti, de asemenea, sa distribuiti anumite informatii sau continut (fisa de produse) prezente pe Site-ul www.masif.ro, pe retelele sociale. Acest mod de utilizare este guvernat de termenii si conditiile de utilizare a respectivei retele sociale. Vă invităm să le cititi.

 În ce țări terțe transferăm informațiile?

In functie de locatiile in care se afla serverele colaboratorilor Masif.ro sau ale imputernicitilor sai, pe care vor fi stocate datele, sau de locul in care se afla anumiti destinatari ai datelor, este posibil ca anumite date personale sa fie transferate, dupa caz, in alte state membre ale Uniunii Europene, sau ale Spatiului Economic European, inclusiv catre:

- Irlanda (către Facebook Irland Ltd., spre exemplu, in cazul in care ne contactati prin intermediul contului de Facebook Masif sau distribuiti continut, spre exemplu metadate, sau comunicări prin intermediul acestui cont). In acest sens, pentru a lua cunostinta de conditiile de prelucrare a datelor de catre acest furnizor al Masif.ro, vă recomandăm să accesati și următoarea adresă: https://www.facebook.com/privacy/explanation.

- USA (către Mailchimp in cazul activităților de prelucrare pentru înscrierea și trimiterea newsletter). In acest sens, pentru a lua cunostinta de conditiile de prelucrare a datelor de catre acest furnizor al Masif.ro, vă recomandăm să accesati și următoarea adresă: https://mailchimp.com/gdpr/  sau https://mailchimp.com/legal/privacy/

- Olanda (către Oracle in cazul activităților de prelucrare pentru emiterea facturilor, administrarea clientilor). In acest sens, pentru a lua cunostinta de conditiile de prelucrare a datelor de catre acest furnizor al Masif.ro, vă recomandăm să accesati și următoarea adresă: https://www.oracle.com/ro/legal/privacy/privacy-policy.html

repturile dvs.cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Aveți urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute de lege:

  • Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. pe care le deținem;
  • Dreptul la corectarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
  • Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor tale cu caracter personal;
  • Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimțământ. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia;
  • Dreptul la ștergerea datelor tale cu caracter personal, în situațiile în care ți-ai retras consimțământul, când prelucrarea nu mai este necesară sau când prelucrarea respectivă este contrară legii;
  • Dreptul la portabilitatea datelor ce iți permite să transmitem o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la tine către o entitate indicată de tine.
  • În cazul în care ai întrebări cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau dacă dorești să ne trimiți o cerere sau să exerciti oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugăm să contactezi Responsabilul nostru cu protecția datelor, la adresa gdpr@masif.ro . Vom analiza fiecare cerere și vă vom informa cu privire la acțiunile întreprinse, în cel mai scurt timp posibil, în termen de maximum o lună de zile. În cazul în care vom avea nevoie de mai multe informații de la tine sau dacă întâmpinăm dificultăți în soluționarea cererii tale, te vom informa fără întarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de mai mult timp pentru a efectua o analiza corespunzătoare a cererii tale.

În cazul în care vei considera ca nu am reușit sa iți soluționăm toate cererile sau dacă nu ești multumit de raspunsurile noastre, poti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania anspdcp@dataprotection.ro Puteți, de asemenea, să apelați la instanțele de judecată

 Modificarea documentului

Ocazional, este posibil sa modificam documentul actual. In acest caz, va vom informa prin modificarea datei din partea de sus a acestui document si, in anumite cazuri, vom emite notificari suplimentare (de exemplu: prin adaugarea unei notificari in cadrul paginii de start a Site-ului nostru sau prin trimiterea unui e-mail). Va incurajam sa vizualizati Politica de confidentialitate atunci cand interactionati cu noi pentru a ramane informat(a) cu privire la practicile noastre de protectie a datelor cu caracter personal si la metodele pe care le puteti utiliza pentru a controla modul in care sunt utilizate datele personale si de protejare a confidentialitatii.