Motofierastraie si accesorii

Fierastraiele cu lant, cunoscute si sub denumirea de motofierastraie nu sunt altceva decat un tip de drujba dotat cu un lant prevazut cu dinti taietori, antrenat de un motor termic sau electric.
Cand cauti un fierastrau cu lant trebuie sa stii foarte clar ce tip de activitati vei efectua si care este frecventa acestuia de utilizare. Fierastraiele cu lant sunt excelente atat pentru uzul casnic, cat si pentru activitatile profesionale in domeniul silvic sau in constructii. Modelele de motofierastraie disponinibile pe masif.ro sunt puternice si versatile, pentru cele mai diferite sarcini.

De ce sa alegi fierastraie cu lant (motofierastraie)?

Un motofierastrau poate fi folosit la taierea crengilor uscate sau la toaletarea copacilor, pentru pregatirea lemnelor de foc sau pentru realizarea constructiilor din lemn.

Motofierastraie (fierastraie cu lant) sunt alegerea principala a profesionistilor care au nevoie de unelte puternice si robuste, cu randamente superioare. Motoarele termice, desi au nevoie de atentie pentru pregatirea amestecului benzina-ulei, livreaza puterea necesara taierii unos busteni cu grosime mare, in padure, in fabricile de prelucrare a lemnului sau chiar in gospodarie.

Ce avantaje are un motofierastrau?

Daca ai nevoie de un astfel de dispozitiv, afla ca aceste fierastraie cu lant sunt:

  • portabile, independente de reteaua electrica
  • pot fi echipate cu lame de peste 60 mm
  • sunt robuste, pot fi utilizate in cele mai dificile conditii
  • motoarele sunt simple, usor de servisat

Afla mai multe informatii in articolul dedicat de pe blog: Fierastrau electric cu lant sau motofierastrau - tu ce alegi?

Gama masif de fierastraie cu lant

In magazinul masif.ro gasesti ultima generatie de accesorii drujbe si fierastraie cu lant de care ai nevoie pentru lucrarile tale, de la producatori renumiti: motofierastraie Makita, motofierastraie DeWalt, Bosch, Greenfield, PowerPlus, Hikoki sau Ego. De asemenea, te invitam sa descoperi si gama moderna de drujbe cu acumulator.

De asemenea, atunci cand utilizezi in activitatile tale un motofierastrau, asigura-te ca stii cum sa manevrezi unealta in mod corect si ca folosesti echipament de protectie pentru siguranta ta.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 423

Pagina
produse/pagină
    • Transport gratuit
    • Garantie extinsa
    Drujba electrica Makita UC3541A, 1800 W, lama 35 cm

Produsele 1-60 din 423

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele