Foarfeci gradina, fierastraie gradina

Priveste cerul printre crengile copacilor proaspat aranjati si tunsi. Completeaza-ti trusa de unelte si simplifica procesele de taiere cu foarfecii de gradina. Profesionale si foarte rezistente, gama de fierastraie si foarfeci gradina ofera cate o solutie, pentru fiecare operatiune, indiferent daca tai in lemn verde sau uscat, daca vrei sa realizezi taieri precise sau rapide. Lamele de otel sau otel carbon curata usor si eficient vita de vie, pomii sau trandafirii. Manerele puternice ale foarfecilor si fierastraielor asigura o priza sigura si confortabila.

Tipuri de foarfeci gradina

Din dorinta de a pune bazele unor produse de calitate maxima, marii producatori de foarfeci gradina au pus bazele unor unelte special concepute pentru anumite activitati din sfera gradinaritului, cum ar fi:

  • Foarfeci gradina pentru gardul viu - ajuta la toaletarea tufisurilor din jurul gospodariei intr-un mod simplu si rapid datorita bratelor lungi si extensiilor acestora.
  • Foarfeci gradina pentru crengi si ramuri - se folosesc pentru ingrijirea pomilor fructiferi sau decorativi. In functie de model si de specificatiile lamei, se pot taia crengi si ramuri cu diametre variabile. Majoritatea foarfecilor au maner telescopic care permite desfasurarea activitatii in conditii optime.
  • Foarfeci gradina pentru flori - contribuie la ingrijirea florilor din gradina, indiferent de tipul acestora. Lamele confectionate din materiale premium asigura o taietura precisa si curata.
  • Foarfeci gradina pentru lemn uscat - aceste modele sunt ideale pentru vie datorita rezistentei si constructiei care asigura confort si siguranta la nivelul incheieturii.

Comanda cu incredere din gama de foarfeci gradina si fierastraie disponibile pe Masif.ro

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 78

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 78

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele