Duze sudura

Aparatele si accesoriile de sudura sunt o parte importanta a intregului proces de sudura, fie ca ai un atelier de sudura profesionist sau faci asta doar din hobby. Indiferent de tipul lucrarii tale, accesoriile au un rol major, care influenteaza modul in care lucrezi, dar si calitatea produsului final.

Duzele pentru aparatele de sudura fac parte din categoria de accesorii esentiale, ce te ajuta sa sudezi eficient si in siguranta. Folosind duze de calitate, vei obtine rezultate perfecte la fiecare utilizare.

Tipuri de duze de sudura

Pe site-ul nostru, vei gasi diferite tipuri de duze pentru aparatele sudura:

  • duze gaz pentru sudura MIG-MAG;
  • duze de contact sarma pentru sudura MIG-MAG;
  • duza ceramica pentru torta TIG;
  • duze pentru torta taiere cu plasma.

Cum alegi duzele de sudura?

Duzele le alegi in functie de procedeul de sudura pe care il folosesti si functie de aparatul de sudura pe care il ai. De exemplu, poti alege duze pentru gaz si duze de contact pentru aparatele de sudura cu sarma sau duze ceramice pentru aparatele de sudura TIG.

La sudura cu aparate de sudura MIG MAG alegi duza de contact functie de diametrul si materialul sarmei de sudura, iar forma duzei de gaz o alegi functie de accesibilitate locului in care sudezi astfel incat sa asigure o cat mai buna acoperire a sudurii cu gaz protector.

Indiferent ce alegi, duzele de sudura de pe site-ul nostru sunt realizate din materiale calitative, de la producatori renumiti in domeniu:

Pe Masif.ro gasesti o gama larga de duze sudura, indiferent daca folosesti gaz protector sau sarma flux. In functie de proiectele la care lucrezi, poti alege duze de contact, duze pistolet, duze aparat sudura MIG - MAG, duze pentru sarma sau duze pentru gaz. Le poti comanda fie la seturi, fie individual, in functie de nevoile tale. Alege duza pentru aparatul de sudura de care ai nevoie, iar echipa noastra va trimite produsul rapid si in siguranta, direct la tine acasa sau la atelierul tau.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 174

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 174

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact