Scule pneumatice

Vrei sa lucrezi ca un profesionist? Alege sa folosesti sculele pneumatice pentru ca iti vor usura munca. Sunt usoare, puternice, fiabile, simplu de utilizat si manevrat.

Avantaje scule pneumatice

1.      Sculele pneumatice sunt independente de reteaua electrica

Sculele pneumatice pot fi utilizate fara a fi conectate la reteaua electrica, se reduc costurile cu energia electrica.

2.      Sculele pneumatice sunt mai usoare

Sculele pneumatice sunt usoare si au dimensiuni reduse, pot oferi o putere mult mai mare decat sculele electrice, avand cel mai bun raport greutate/performante. Sculele pneumatice au consum de energie minim, performante ridicate, de aceea reprezinta cea mai buna solutie din punct de vedere al eficientizarii activitatii tale.

3.      Fiabilitate ridicata si costuri de intretinere reduse

Sculele pneumatice sunt antrenate de aerul comprimat, au o constructie mai simpla fiind mai usor de reparat si cu costuri de intretinere mai mici decat sculele electrice.

4.      Durata lunga de viata

Sculele pneumatice au uzuri mai mici, daca alegi scule pneumatice de calitate de la producatori renumiti si le utilizezi conform specificatiilor, te vei bucura de durata de viata mult mai ridicata a sculelor pneumatice comparativ cu sculele electrice.

5.      Siguranta sporita

Utilizarea sculelor pneumatice reduce riscurile de accidente cauzate de scurt circuite si electrocutare.

Tipuri de scule pneumatice

·         Pistoale pneumatice cu impact

Indiferent daca schimbi rotile masinii sau strangi piulitele unui echipament agricol, o cheie pneumatica cu impact sau un pistol pneumatic cu impact este unul dintre primele instrumente pneumatice pe care ar trebui sa le cumperi. Alege pistolul pneumatic de impact functie de cuplul de care ai nevoie pentru strangerea/desfacerea piulitelor, in acelasi timp acorda atentie deosebita debitului de aer comprimat necesar pentru buna functionare a pistolului pneumatic cu impact si alege cu atentie dimensiunea capului de prindere a cheilor tubulare.

·         Capsatoare pneumatice

Capsatoarele pneumatice sunt foarte intalnite in lucrari de tamplarie si tapiterie. Capsatoarele pneumatice iti vor schimba radical modul de lucru, vei lucra mai precis, mai rapid si vei termina lucrul mai repede. Multe modele de capsatoare pneumatice sunt concepute atat pentru capsat cat si pentru batut cuie. Capsatoarele pneumatice le poti folosi in aplicatii diverse precum: constructia mobilierului de gradina, montarea si repararea gardului, repararea podelelor din lemn, reconditionarea canapelelor, fotoliilor si a scaunelor.

·         Polizoare pneumatice

Polizorul pneumatic te ajuta sa fi mai eficient atunci cand debitezi metale, fibra de sticla sau alte materiale si cand slefuiesti diferite suprafete, de exemplu pentru pregatirea materialului inaintea sudarii si finisarea sudurilor.

·         Slefuitoare pneumatice

Slefuitoarele pneumatice te ajuta la finisarea suprafetelor metalice, a lemnului si a altor materiale. Slefuitoarele pneumatice sunt ideale pentru lucrari de tinichigerie auto, pentru curatarea caroseriei de rugina sau reconditionarea obiectelor vechi din lemn. Avantajele slefuitoarelor sunt cele specifice sculelor pneumatice: putere, eficienta si fiabilitate.

·         Chei pneumatice cu clichet

O cheie pneumatica cu clichet o poti utiliza in spatii mai mici pentru strangerea/desfacerea suruburilor. Cheile pneumatice cu clichet au diferite capete de prindere si ofera diferite cupluri de strangere, fi atent la aceste caracteristici atunci cand cumperi o cheie pneumatica cu clichet. In plus verifica daca debitul furnizat de compresorul tau de aer este suficient pentru functionarea in parametrii a cheii pneumatice cu clichet.

·         Masini de gaurit pneumatice

Masina de gaurit pneumatica te ajuta sa gauresti rapid, cu consum redus de energie si iti permite sa lucrezi continuu mai mult timp. Masina de gaurit pneumatica indeplineste aceleasi operatiuni ca si bormasinile electrice: gaurit lemn, metal, caramida si iti permite sa lucrezi mai mult timp fara intrerupere deoarece nu se supraincalzeste.

·         Masini de insurubat pneumatice

Masinile de insurubat pneumatice sunt ideale pentru montat mobilier sau pentru diverse asamblari cu surub. Surubelnitele pneumatice sunt foarte intalnite pe liniile de productie, dar exista si modele de surubelnite pneumatice care pot fi folosite pentru aplicatii DYI. O surubelnita pneumatica este mult mai usoara decat o masina de insurubat cu acumulatori si iti permite sa lucrezi mai mult timp.

·         Ciocane pneumatice

Ciocanul pneumatic iti ofera forta de impact, fiabilitate si durata de viata ridicate, cu un minimum de efort din partea ta. Ciocanele pneumatice mici sunt ideale pentru taierea bolturilor, a tablelor, niturilor, tiglelor si pentru curatarea suprafetelor sudate. Folosind un ciocan demolator pneumatic vei sparge mai usor asfaltul sau betonul si vei termina mult mai repede treaba.

·         Pistoale de nituit pneumatice

Imbinarea prin nituire este mai rapida si mai eficienta cu ajutorul pistoalelor de nituit pneumatice. Pistoale de nituit pneumatice sunt economice, fiabile si usor de utilizat.

·         Fierastraie pneumatice si masini de taiat pneumatice

Fierastraul pneumatic si masinile de taiat pneumatice pot taia cu usurinta table sau alte obiecte metalice , iti permit sa obtii taieturi exacte, drepte sau curbate.

·         Masini pneumatice speciale

La Masif gasesti o serie de masini pneumatice speciale pentru aplicatii diverse precum: indepartarea parbrizelor auto, curatarea suprafetelor cu ace, pistoale pneumatice de gravat, pistoale pneumatice pentru aplicarea etansantilor.

Descopera oferta Masif, comanda cu incredere o masina pneumatica, un pistol pneumatic de insurubat sau de batut cuie, un polizor pentru slefuit sau un fierastrau pneumatic, iar echipa Masif iti livreza rapid produsele acolo unde ai nevoie.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 104

Pagina
produse/pagină
  • Transport gratuit
  Cheie pneumatica cu clichet Beta 1921N3, 1/2", 68 Nm
  • Transport gratuit
  Polizor pneumatic axial Beta 1933, prindere 6 mm
  • Transport gratuit
  Foarfeca pneumatica Bahco BP811, 1.6 mm
  • Transport gratuit
  Pistol pneumatic pentru paleti Makita AN960, 57-100 mm

Produsele 1-60 din 104

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele