Aspiratoare cu injectie - extractie

Aspiratorul cu spalare sau aspiratorul cu injectie extractie este un tip de aspirator profesional care curata si igienizeaza covoarele, tapiteria, saltelele si scaunele auto. Aspiratorul cu injectie extractie pulverizeaza detergentul dizolvat in apa in fibrele textile si apoi il aspira impreuna cu murdaria dizolvata. Grasimea, murdaria si mirosurile sunt indepartate eficient. In plus, aceste aspiratoare cu spalare sunt ideale daca ai animale de companie in casa sau daca in casa locuiesc persoane care sufera de alergii.

Tipuri de aspiratoare injectie extractie:

Dupa regimul de utilizare, aspiratoarele cu injectie extractie se clasifica in:

 • Aspiratoare cu spalare tip injectie extractie pentru uz casnic;
 • Aspiratoare cu spalare tip injectie extractie profesionale.

Caracteristici ale aspiratorului cu spalare tip injectie extractie:

Aspiratoarele cu spalare se caracterizeaza printr-o serie de parametrii:

 • Puterea de aspirare sau depresiunea (mmH2O sau Pa) este o caracteristic foarte importanta a aspiratoarelor cu spalare tip injectie extractie, iti arata cat de bine si rapid termini curatenia materialelor textile.
 • Rezervorul de apa curata si rezervorul de apa murdara – iti arata cat timp poti curata fara intrerupere covoarele sau tapiteriile auto inainte de a goli rezervorul de apa murdara (sau sa umpli rezervorul de apa curata) al aspiratorului cu spalare tip injectie extractie.
 • Presiunea de pulverizare dezvaluie indicii despre performanta aspiratorului cu spalare tip injectie extractie, cu cat mai mari este presiunea de pulverizare, ca atat mai performant este aspiratorul cu spalare.
 • Nivelul de zgomot produs de aspiratorul cu spalare este important atunci cand in folosesti acasa sau pentru curatenia in hoteluri sau birouri, de aceea este recomandat ca aspiratorul sa fie cat mai silentios cu putinta.
 • Accesoriile cu care este echipat aspiratorul cu injectie extractie in dotarea standard te ajuta sa il folosesti la aplicatii de curatenie mai variate precum curatenia covoarelor, a tapiteriilor auto sau canapelelor.

Alege modelul dorit de aspirator cu spalare tip injectie extractie si il trimitem rapid la adresa dorita.

Vezi mai multe › Mai putine ›

15 Produse

produse/pagină
  • Transport gratuit
  Aspirator cu spalare Karcher PW 30/1 EU, 60 W
  • Transport gratuit
  Aspirator cu spalare Karcher PW 30/1, 60 W

15 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele