Distantiere

Accesoriile de sudura fac parte din echipamentul oricarui profesionist sau pasionat, indiferent daca ai propriul atelier sau folosesti aparatul de sudura in gospodaria personala. Acestea au rolul de a-ti usura munca, iar procesul de sudare devine mai eficient si mai usor, iar lucrarea finala este, cu siguranta, mult mai calitativa.

Tipuri de distantiere de sudura

 • distantiere pentru torta de taiere;
 • distantiere in doua puncte pentru pistolete de debitare cu jet de plasma.

Pe Masif.ro gasesti toate accesoriile necesare pentru o sudura de calitate, printre acestea numarandu-se si distantierele pentru sudura. In oferta noastra vei regasi distantiere pentru torta de taiere sau distantiere in doua puncte, pentru pistoletele de debitare cu jet de plasma. In functie de ceea ce cauti, poti achizitiona distantiere sudura la set sau individuale.

Alege distantierele in functie de aparatul de sudura pe care il utilizezi, iar acestea te vor ajuta sa economisesti timp si energie, deoarece iti usureaza foarte mult munca. Ele sunt foarte utile pentru a pastra distanta optima intre aparatul de sudura si materialul ce urmeaza a fi sudat, fara sa te chinui.

Pe langa eficacitatea oferita, accesoriile asigura si siguranta in timpul procesului de sudare. Evita sa faci improvizatii si alege mereu echipamentul potrivit, pentru a nu te implica in accidente, ce pot pune chiar si viata in pericol.

Sudeaza ca un profesionist si adauga in echipamentul tau de sudura si seturi de distantiere de la producatori renumiti ca Telwin, Deca, Lincoln Electric. Comanda cu incredere, iar echipa Masif ti le trimite rapid acolo unde ai nevoie.

Vezi mai multe › Mai putine ›

5 Produse

produse/pagină
 1. Livrare in 7-15 zile

  Distantier torta plasma Telwin 802128, 5 buc.

  78,00 lei
 2. In stoc

  Distantier torta plasma Deca 010425, 10 buc.

  48,50 lei 59,00 lei
 3. Livrare in 7-15 zile

  Distantier torta plasma Telwin 802934, 2 buc.

  218,00 lei

5 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact