Burghie ceramica si sticla

Cand trebuie sa dai gauri in ceramica sau sticla, cu siguranta iti doresti ca totul sa mearga bine, fara pagube. Tocmai de aceea, iti recomandam sa folosesti un burghiu special, care te va ajuta sa faci gauri precise in placi de ceramica moi, portelan sau sticla nesecurizata.

Placile ceramice, portelanul si sticla sunt materiale casante, oparatiile de gaurire avand nevoie de atentie sporita si de utilizarea unor burghie speciale. Acest tip de gaurire se utilizeaza fara percutie, la viteze de rotatie mici.

  • burghie sulita – gaurire uscata fara lubrefiere
  • burghie cu varf din carbura – au centrul gol, care poate contine parafina cu scopul de racire a burghiului in timpul gauririi

Pentru fiecare lucrare si material prelucrat trebuie ales cu grija atat burghiul potrivit cat si masina care sa-l antreneze. Masinile de gaurit trebuie setate inainte de inceperea fiecarei lucrari, atat pentru a obtine precizia si eficienta operatiei de gaurire, cat si pentru protectia materialului prelucrat si a burghiului utilizat.
Dimensiunile burghielor se refera atat la diametrul gaurii necesare, cat si la adancimea acesteia. Lungimea burghielor este exprimata de doua valori:
- lungimea totala a burghiului
- lungimea activa a burghiului, respectiv lungimea muchiilor taietoare

Sculele electrice pentru taiat, gaurit, polizat, slefuit sau demolat, indiferent daca sunt destinate utilizarii profesionale sau hobby, au nevoie de accesoriile potrivite pentru rezultatele cele mai bune. Alegerea corecta a accesoriilor garanteaza precizie, viteza de lucru si durata de viata sporite. Tine cont de tipul materialului pe care vrei sa-l prelucrezi, de frecventa operatiilor si de dimensiunea corecta a accesoriului, care va fi montat pe unealta electrica.

 

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 51

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 51

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele