Aspersoare

Ploaia nu este suficienta pentru plantele din gradina ta? Nu mai astepta ploaia si echipeaza-te cu aspersoarele potrivite. Analizeaza si vezi ce aspersor este potrivit gradinii tale: oscilant universal, pulsator, cu rotatie reglabila sau multifunctional, toate sunt realizate din materiale de calitate si rezistente la presiunea apei si la razele soarelui.

De ce sa folosesti un aspersor

Apa din sol este un factor critic pentru un gazon impecabil si pentru buna dezvoltare a florilor, legumelor si pomilor din gradina ta. Aspersoul de ajuta sa asiguri udarea optima a gradini fara sa fie nevoie de prezenta ta fizica. Modelele de aspersoare care sunt echipate si cu programator sau modelel simple de aspersoare cuplate cu un programator iti permit sa setezi perioada din zi si durata de timp in care este udata gradina. In felul acesta asiguri irigra optima a gradinii, evitand orele caniculare din zilele de vara si facand economii importante de apa.

Tipuri de aspersoare de gradina

Functie de modul in care iriga, aspersoarele pentru gradina se clasifica in:

  • aspersoare oscilante;
  • aspersoare rotative;
  • aspersoare cu pulverizare;
  • aspersoare pulsatorii;
  • aspersoare multifunctionale.

Caracteristici ale aspersoarelor de gradina

Atunci cand vrei sa alegi cele mai bune aspersoare pentru gradina ta, trebuie sa ai in vedere urmatoarele caracteristici:

  • suprafata sau distanta acoperita;
  • gradul de pulverizare a apei – diferite modele de aspersoare pot dispersa apa sub forma de picaturi sau o pot pulveriza fin daca este necesar;
  • debitul de apa si presiune necesare pentru buna functionare a aspersoarelor;
  • conexiune aspersorului

Marci de aspersoare de gradina

Fie ca il folosesti pentru udarea gradinii de legume, a florilor sau pentru udarea gazonului, masif.ro iti pune la dispozitie o gama variata de aspersoare de la producatori de renume

Montarea aspersoarelor

Majoritatea aspersoarelor se monteaza foarte usor prin cuplarea directa la un furtun de gradina. Insa daca doresti, poti realiza o retea de irigatii mai complexa care sa includa furtunuri de gradina sau conducte de apa ingropate, distribuitoare, senzori de umiditate, de ploaie sau de lumina, un programator de stropire pentru automatizarea irigarii gradinii, cuple de irigare si aspersoare telescopice sau de suprafata.

Comanda cu incredere modelul de aspersor pentru gazon sau pentru gradina de legume dorit si bucura-te de cele mai avantajoase oferte, livrare rapida sau la comanda si de consultanta de specialitate gratuita.

Vezi mai multe › Mai putine ›

23 Produse

produse/pagină

23 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact