Filtre compresor aer

Pentru tratarea aerului comprimat la iesirea din compresor ai nevoie de filtre compresor aer. Foloseste filtrele adecvate pentru a elimina impuritatile de orice fel din aerul comprimat.

Filtrele de aer comprimat sunt foarte importante, deoarece ele protejeaza echipamentele pneumatice impotriva patrunderii apei, uleiului si impuritatilor care se gasesc de obicei in aerul comprimat.

Cum alegi un filtru compresor aer?

Alegerea corecta a filtrelor evita aparitia problemelor cauzate de prezenta uleiului sau a impuritatilor in aer. Filtrele pentru aer comprimat asigura un aer comprimat curat, fara ulei si impuritati, pentru numeroasele aplicatii.

In functie de tipul de aplicatie, o instalatie de aer comprimat poate include pre-filtre pentru indepartarea prafului, filtre de ulei si filtre de carbune activ pentru eliminarea vaporilor si mirosurilor de ulei.

Daca vrei un produs de calitate, alege filtru aer compresor Fini, caracterizat printr-o cadere de presiune minima si durata de viata ridicata de lucru. Filtrele de aer comprimat Fini comercializate de masif.ro sunt conforme cu standardele ISO 8573.

Tipuri de filtre pentru aer comprimat

 • Filtrul de impuritati (prefiltru)

  Filtrul de impuritati asigura un grad de filtrare a particulelor din aerul comprimat de pana la 5 microni. Trebuie instalat intotdeauna inainte de uscatorul de aer comprimat. Durata lunga de viata si rezistenta excelenta la caldura si la abraziune face din acest filtru un mijloc perfect de protectie pentru sistemele de aer comprimat.
 • Filtru grosier de ulei

  Un filtru de ulei grosier asigura filtrarea particulelor de pana la 1 micron si ofera un nivel de ulei rezidual de 0,5 mg/m3 aer comprimat. Se instaleaza dupa uscatorul de aer sau dupa filtrul QM.
 • Filtru fin de ulei

  Un filtru fin pentru ulei asigura filtrarea particulelor de pana la 0,01 microni si ofera un nivel de ulei rezidual de 0,01 mg/m3 aer comprimat. Se instaleaza dupa prefiltrele Fini QM si filtrele de ulei grosier Fini PM. Acest filtru difera de filtrul separator de ulei PM prin gradul de filtrare a uleiului: 0,01 mg ulei rezidual/m3 aer comprimat.

 • Filtru cu carbon activ

  Filtrul cu carbon activ asigura un nivel remanent de ulei de 0,003 mg/m3 aer comprimat si absoarbe vaporii si mirosurile de ulei. Se instaleaza dupa filtrul de ulei grosier HM, se utilizeaza acolo unde aplicatiile necesita aer foarte curat, fara miros.

Descopera oferta Masif si comanda in siguranta filtrele de aer comprimat de care ai nevoie.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 178

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 178

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact