Polizoare profesionale si semiprofesionale

Polizoarele sunt unelte electrice cu un rol deosebit in operatiuni de debitare, slefuire, polizare, lustruire sau ascutire a diferitelor piese metalice, precum si pentru indepatarea depunerilor de rugina. Lista de polizoare este variata, incluzand modele cu forme, dimensiuni si caracteristici diferite.
Polizarea este operatia tehnologica de prelucrare prin aschiere a metalelor si aliajelor, prin care realizeaza cu efort minim si rezultate excelente:

 • inlaturarea adaosului de prelucrare
 • inlaturarea oxizilor de pe suprafetele metalice
 • ascutirea sculelor aschietoare
 • inlaturarea bavurilor rezultate la debitare, gaurire
 • rectificarea cordoanelor de sudura

Cele mai cunoscute categorii de polizoare sunt urmatoarele:

 • Polizoare unghiulare / flex

Dintre toate uneltele electrice ale familiei polizoarelor, gama de polizoare unghiulare  este cea mai utilizata . Principalul motiv se bazeaza pe lista variata de aplicatii pentru care pot fi utilizate acestea.
Polizoarele unghiulare sunt mai bine cunoscute sub denumirea de “flex” de la numele companiei germane FLEX care a produs si comercializat in 1922 primul polizor unghiular cu motor electric si arbore flexibil.

Polizoarele unghiulare din oferta Masif garanteaza un nivel ridicat de productivitate, protectie oferita de functiile pentru control cu care acestea sunt dotate, utilizare de durata (datorita motoarelor cu racire directa, protectiei la suprasarcina si durabilitatii ridicate a periilor colectoare)

 • Polizoarele de banc si cu banda

Aceste polizoare sunt utile in ascutirea componentelor metalice ale sculelor taietoare din magazia ta. Prevazute cu discuri speciale pentru slefuirea uscata sau umeda, fina sau grosiera, polizoarele de banc sunt dotate cu motoare ce garanteaza puterea necesara pentru realizarea acestor sarcini.
Aceste scule electrice prezinta o durata de viata indelungata, dar si un nivel de zgomot si vibratii (produse in timpul utilizarii) reduse, datorita echiparii acestora cu tampoane de cauciuc eficiente si a fixarii cu suruburi pe bancul de lucru.

Polizoarele de banc asigura o protectie sporita utilizatorului, fiind dotate cu ecrane pentru blocarea reziduurilor desprinse in timpul prelucrarii materialelor.
Polizoarele de banc de la masif.ro sunt echipate cu discuri-piatra de polizare cu diametrul de 150 sau 200 mm.

 • Polizoarele drepte

Piesele turnate sau cele imbinate prin sudare pot fi finisate cu ajutorul unui polizor drept. Aceasta unealta electrica se poate manevra cu usurinta, chiar si de cei fara experienta, datorita structurii sale constructive ergonomice.
Polizorul drept, datorita constructiei sale cu arbore de slefuit lung, subtire este deosebit de adecvat pentru utilizare in locurile greu accesibile, pentru a realiza lucrarile dificile de slefuire.
Operatiuni de prelucrare care se realizeaza cu polizorul drept: debavurare, curatare/netezire margini, prelucrare generala pe diverse suprafete

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 439

Pagina
produse/pagină
  • Transport gratuit
  -15%
  Polizor drept DeWalt D28885, 500 W
  • Transport gratuit
  • Garantie extinsa
  Polizor unghiular DeWalt DWE496, 2600 W, 230 mm

Produsele 1-24 din 439

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele