Tuburi de ghidare

Tuburile de ghidare pentru sarma sunt accesorii de sudura menite sa permita alimentarea continua cu sarma de sudura. Multe dintre problemele aparatului de sudura apar atunci cand tuburile sunt infundate sau deteriorate. Cu cat alimentarea sarmei este mai eficienta cu atat procesul de sudura va fi unul mai eficient si mai rapid.

Ce caracteristici au tuburile de ghidare sarma de sudura?

Pentru o alimentare corecta a aparatului de sudura trebuie sa achizitionezi tuburi de ghidare conforme materialului sarmei. Ai la dispozitie tuburi de ghidare pentru sarma de otel si sarma de aluminiu.

Profesionistii recomandata schimbarea regulata a tuburilor de ghidare pentru a evita ingreunarea sau blocarea fluxului sarmei in aparatul de sudura. Este indicata evitarea acumularii de reziduuri in interiorul tuburilor.

Tuburile de ghidare pot fi alese in functie de diametru. Pe masif.ro poti opta pentru tuburi cu diametru de:

  • 0.6-0.8 mm
  • 0.8-1 mm
  • 1-1.2 mm
  • 1.2-1.6 mm
  • 1.2-1.6 mm

Majoritatea producatorilor pun la dispozitie tuburi de ghidare sarma cu lungimi de 3-4 m. 

Ce tipuri de tuburi de ghidare sarma sunt disponibile?

Pe masif.ro iti punem la dispozitie toata aparatura si accesoriile necesare pentru sudura. Tocmai de aceea avem o selectie ampla de produse la cei mai importanti producatori de pe piata.

Pe site-ul nostru ai la dispozitie tuburi de ghidare sarma de la:

Isi stam la dispozitie pentru mai multe detalii despre produsul dorit sau pentru a solicita un produs pe care nu il regasesti in oferta noastra. Echipa mastif.ro te va ajuta sa ai toate produsele necesare pentru lucrarile tale.

Vezi mai multe › Mai putine ›

31 Produse

produse/pagină

31 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact