Ciocane rotopercutoare cu acumulator

Ciocanele rotopercutoare cu acumulator sunt alegerea ideala in situatiile in care nu ai acces la o sursa de energie electrica. Cele mai bune baterii sunt cele care incorporeaza tehnologia Li-Ion. Acestea se incarca repede, sunt durabile si ofera o autonomie rezonabila, diferita in functie de capacitatea acumulatorului si de materialul prelucrat. Daca ai de rezolvat o lucrare mai complexa, alege pachetele cu mai mult de o baterie.

De ce sa tii cont cand alegi ciocane rotopercutoare cu acumulator?

 • Tensiune acumulator - exprimata in volti (V) tensiunea acumulatorilor este unitatea de masura care indica puterea pe care o dezvolta scula electrica.
  Poti alege ciocane rotopercutoare cu acumulatori de 18 V, 28 V, 36 V sau 54 V. In plus, pe masif.ro iti punem la dispozitie o gama variata de modele de acumulatori Milwaukee, DeWalt, Makita, Hikoki si multe altele.
 • Capacitate acumulator - exprimata in amperi (Ah) capacitatea acumulatorilor este unitatea de masura care indica autonomia acumulatorului, respectiv durata de utilizare pana cand acesta trebuie reincarcat. Autonomia este relativa fiind influentata de tipul de material prelucrat dar si de maniera de operare de catre utilizator
  Capacitatea acumulatorilor variaza de la 2 Ah pana la 12 Ah. Pe langa acestia poti alege acumulatori cu capacitatea de 3, 4, 6 sau 9 Ah.

Avantajele unui ciocan rotopercutor cu acumulator

Tehnologiile moderne au pus bazele unor scule cu acumulator menite sa ofere un plus de confort in timpul activitatilor din sfera constructiilor. Astfel, un rotopercutor cu acumulator poate avea urmatoarele avantaje:

 • Grad sporit de flexibilitate. Nu vei fi limitat in ceea ce priveste folosirea si manevrarea ciocanului rotopercutor, deoarece acesta functioneaza pe baza de acumulatori.
 • Acumulatori puternici, cu incarcare rapida. Majoritatea modelelor vin echipate (sau se pot echipa) cu acumulatori de 36V, cu functia de incarcare rapida.
 • Afisaj led. Este util deoarece semnalizeaza nivelul de incarcare al acumulatorului, micsorand astfel sansele de descarcare completa.
 • Sistem EMS. Un astfel de ciocan rotopercutor vine echipat cu un sistem de management electronic, conceput special pentru a proteja unealta si pentru a extinde durata de viata si eficienta.
 • Functii diverse: gaurire, gaurire cu percutie, daltuire, blocare ax pentru fixarea daltii.

Specificatiile ciocanului rotopercutor cu acumulator

Rotopercutorul (cu acumulator), cunoscut sub numele de bormasina este o unealta care, pe langa functia de rotatie, este echipata cu un sistem de percutie electropneumatic. Este proiectat pentru gaurirea in beton, zidarie sau piatra cu ajutorul unui burghiu cu varful acoperit cu carburi metalice care poate strapunge atat betonul dur cat si armatura. Multumita tehnologiilor moderne, astazi intalnim o gama variata de ciocane rotopercutoare cu acumulator care se evidentiaza prin urmatoarele specificatii:

 • Energia de impact – forta cu care masina actioneaza asupra burghiului (Joule)
 • Frecventa batailor – numarul de percutii pe minut (bpm)
 • Turatia la mersul in gol – numarul de rotatii pe minut cu care se realizeaza operatiile de gaurire
 • Tipul de mandrina – SDS-Plus, SDS-MAX, hexagonala, mandrina cu bacuri
 • Tensiune acumulator – energia care actioneaza angrenajul bormasinii
 • Capacitate acumulator – autonomia de lucru a rotopercutorului

Descopera pe masif.ro intreaga categorie de ciocane rotopercutoare cu acumulator de la cei mai cunoscuti producatori: ciocan rotopercutor DeWalt cu acumulator, ciocan rotopercutor Makita cu acumulator, rotopercutor Bosch cu acumulator, ciocan rotopercutor cu acumulator Milwaukee, Flex sau Hikoki. Mai mult, pentru un set complet de scule, vezi si categoria de ciocane demolatoare cu acumulator.

 

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 167

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 167

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele