Aspiratoare pentru geamuri

Aspiratorul pentru geamuri este un tip de aspirator cu acumulator care permite o curatare in profunzime a geamurilor, fara sa lase urme sau picaturi de apa murdara. De asemenea, fiind un aspirator profesional, poate curata rapid si eficient nu doar ferestrele, ci toate suprafetele netede, cum ar fi plitele, oglinzile, vitrinele frigorifice, faianta sau gresia.

Aspiratorul pentru geamuri este intodeauna la indemana, este ergonomic, usor de folosit si permite curatarea igienica a suprafetelor, deoarece nu exista contact direct cu apa murdara.

Tipuri de aspirator pentru geamuri

Daca folosesti ocazional aspiratorul pentru curatat geamurile casei, alege un aspirator pentru geamuri de uz casnic, iar daca doresti un aspirator mai performant, care sa reziste mai mult timp utilizarii intense si perioadelor lungi de folosire continua, atunci alegerea ideala este un aspirator profesional pentru geamuri. Acesta va face fata perioadelor prelungite de curatenie sau spatiilor in care exista murdarie greu de indepartat.

Curatenia in 3 etape cu un aspirator pentru geamuri

  • Pulverizeaza: mai intai, pulverizeaza solutia de detergent si apa pe suprafata de curatat, cu ajutorul pulverizatorului.
  • Curata: curata suprafata cu ajutorul lavetei de pe pulverizator (poti inlocui laveta cu un aparat de curatat cu vibratii).
  • Aspira: aspira apa murdara folosind aspiratorul pentru geamuri si vei obtine o suprafata perfect curata, fara urme.

Caracteristici ale unui aspirator pentru geamuri

Aspiratoarele de geamuri se caracterizeaza printr-o serie de parametri:

  • Tensiunea acumulatorului masurata in V;
  • Capacitatea acumulatorului masurata in Ah;
  • Timpul de incarcare;
  • Tipul acumulatorului;
  • Rezervorul de apa curata si rezervorul de apa murdara – iti arata cat timp poti spala fara intrerupere geamurile, faianta, oglinda, inainte de a goli rezervorul de apa murdara (sau sa umpli rezervorul de apa curata) al aspiratorului pentru geamuri;
  • Alege detergenul potrivit pentru spalarea geamurilor si rezultatele obtinute vor fi cu mult imbunatatite.

Citeste si articolul nostru despre cum decizi care este cel mai bun aspirator pentru tine, pentru a afla mai multe detalii despre caracteristicile aspiratoarelor, in general.

Branduri de la care poti alege un aspirator pentru geamuri

Vezi mai multe › Mai putine ›

12 Produse

produse/pagină

12 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele