Aspiratoare pentru geamuri

Aspiratorul pentru geamuri cu acumulatori este un tip de aspirator profesional care permite curatare geamurilor fara urme si picaturi de apa murdara. In plus, poate curata rapid si eficient nu doar ferestrele, el poate curata toate suprafetele netede, cum ar fi plite, oglinzi, vitrine frigorifice, faianta sau gresia. Aspiratorul pentru geamuri este intodeauna la indemana, este ergonomic, usor de folosit, permite curatarea igienica a suprafetelor, deoarece nu exista contact direct cu apa murdara.

Tipuri de aspiratoare pentru geamuri

Daca folosesti ocazional aspiratorul pentru curatat geamurile casei, alege un aspirator pentru geamuri de uz casnic, iar daca doresti un aspirator mai performant, care sa reziste mai mult timp utilizarii intense si perioadelor lungi de folosire continua, atunci alegerea ideala este un aspirator profesional pentru geamuri.

Curatenia in 3 etape cu aspiratorul pentru geamuri

  • Pulverizeaza: mai intai, pulverizeaza solutia de detergent si apa pe suprafata de curatat cu ajutorul pulverizatorului.
  • Curata: curata suprafata cu ajutorului lavetei de pe pulverizator sau poti inlocui laveta cu un aparat de curatat cu vibratii.
  • Aspira: aspira apa murdara folosind aspiratorul pentru geamuri si vei obtine o suprafata perfect curata, fara urme.

Caracteristici ale aspiratorului pentru geamuri

Aspiratoarele cu spalare se caracterizeaza printr-o serie de parametrii:

  • Tensiunea acumulatorului masurata in V
  • Capacitatea acumulatorului masurata in Ah
  • Timpul de incarcare
  • Tipul acumulatorului
  • Rezervorul de apa curata si rezervorul de apa murdara – iti arata cat timp poti spala fara intrerupere geamurile, faianta, oglinda inainte de a goli rezervorul de apa murdara (sau sa umpli rezervorul de apa curata) al aspiratorului pentru geamuri.
  • Alege detergenul potrivit pentru spalarea geamuri si rezultatele obtinute vor fi mult imbunatatite.

Alege modelul dorit de aspirator pentru geamuri de la Karcher sau Bosch si echipa masif.ro il expediaza rapid si in siguranta la adresa dorita.

Vezi mai multe › Mai putine ›

13 Produse

produse/pagină

13 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele