Electrozi plasma

In prezent, taierea cu plasma este una dintre cele mai frecvent intalnite metode de debitare a materialelor metalice. Este o metoda rapida de debitare, care nu necesita un ciclu de preincalzire a aparatului, permite realizarea unui numar mare de aplicatii si taieturile realizate sunt foarte precise.

Pentru ca aparatul de taiere cu jet de plasma sa functioneze in parametrii optimi si pentru a-i mentine o durata de viata cat mai indelungata, trebuie sa folosesti accesoriile de sudura potrivite. Din categoria acestor accesorii fac parte si electrozii, ce sunt esentiali in procesul de taiere.

Cum alegi electrozii plasma

Atunci cand achizitionezi electrozi plasma, trebuie sa tii cont de tipul de materiale cu care lucrezi, de grosimea acestora si de viteza de taiere. Asigura-te ca verifici periodic electrozii plasma, deoarece acestia se uzeaza si se pot deteriora in timp, in special daca aparatul nu este folosit corespunzator.

Gama de electrozi plasma

Pe Masif.ro iti punem la dispozitie o gama variata de electrozi plasma, de calitate, de la cei mai cunoscuti producatori:

Comanda cu incredere electrozi plasma de pe Masif.ro si completeaza-ti echipamentul de sudura cu accesorii de calitate. Echipa noastra iti sta la dispozitie daca ai nevoie de ajutor si iti va trimite produsele rapid si in siguranta, oriunde pe teritoriul Romaniei.

Vezi mai multe › Mai putine ›

16 Produse

produse/pagină

16 Produse

produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact