Electrozi sudura in puncte

Ce este sudura in puncte?

Sudura in puncte consta in unirea a doua sau mai multe foi de metal fara a fi necesara adaugarea unui material de adaos. Atunci cand foile de metal sunt prinse intre doi electrozi si este aplicat un curent de mare intensitate, cele doua bucati de tabla sunt lipite impreuna in punctul care devine punct de sudura. Acest tip de sudura este cel mai des intalnit in industria producatoare de masini, deoarece este o metoda rapida, care da rezultate bune la un cost redus.

La fel ca in toate celelalte procedee de sudura, accesoriile de sudura au un rol major in procesul de munca, deoarece echipamentul potrivit asigura un mediu de lucru sigur, eficient si rapid. O parte importanta in sudarea cu un aparat de sudura in puncte o au electrozii. Atunci cand sunt alesi asa cum trebuie, acestia furnizeaza sudura de calitate.

Tipuri de electrozi sudura in puncte

Pe Masif.ro poti descoperi o gama variata de electrozi sudura in puncte:

  • electrozi drepti;
  • electrozi bucla curba;
  • electrozi profilati;
  • electrozi pentru saibe ovale;
  • electrozi cu cap fin.

Asigura-te ca verifici periodic starea electrozilor, pentru a evita lucrul cu un electrod de sudura uzat sau deteriorat. Acest lucru este esential pentru a evita posibile accidente, dar si pentru a mentine o durata de viata mai indelungata a aparatului tau de sudura.

Gama de electrozi sudura in puncte

Pe masif.ro gasesti o gama larga de electrozi pentru sudura in puncte realizate din materiale de cea mai buna calitate, de producatori consacrati:

Comanda pe Masif.ro electrozi sudura in puncte pentru a transforma toate proiectele tale in realitate, cu accesorii de calitate, realizate de producatori renumiti din domeniu. Echipa noastra iti va trimite produsele comandate rapid si in siguranta.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 28

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 28

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact