Pompe submersibile ape murdare (drenaj)

Pompe submersibile pentru ape murdare sau pompe submersibile de drenaj, sunt utilizate pentru drenarea foselor, rezervoarelor sau bazinelor care contin ape murdare (reziduale) cu particule in suspensie cu diametrul de pana la 35 mm.
Modelele de pompe submersibile cu tocator servesc la epuismentul apelor contaminate care contin deseuri nestrecurate si particule fibroase lungi, rezultate din activitatile gospodaresti, ape pluviale, ape reziduale, ape murdare.

Caracteristici pompa submersibila apa murdara

Cele mai importante caracteristici ale pompelor submersibile sunt debitul, inaltimea de refulare si puterea motorului:

Puterea motorului – electromotorul transforma energia electrica in energie mecanica cu care este actionata pompa de apa; performantele hidraulice ale pompei sunt influentate de puterea tipului de motor de pompa submersibila

Debitul – reprezinta cantitatea maxima de apa curata pe care pompa submersibila de apa murdara o poate vehicula intr-un interval de timp (litri / minut sau mc / ora); o casa unifamiliala are nevoie de un debit de aproximativ 2 mc/ora

Inaltimea de refulare – este nivelul maxim, pe verticala, al coloanei de apa;  daca in fisa tehnica a pompei este precizata inaltimea maxima de refulare de 56 metri, inseamna ca inaltimea coloanei de apa va avea 56 de metri, iar debitul va fi 0 la aceasta inaltime;

Afla mai multe in articolul Pompe submersibile pentru ape murdare: Prezentare si aplicatii in care specialistii Masif au adunat o serie de sfaturi si informatii utile despre aceste modele de pompe.

Aplicatii pompa submersibila apa murdara

  • umplere/golire rezervoare
  • golire rezervoare de ape pluviale si menejere
  • pompare apa din pivnite, bazine, iazuri etc

Avantaje pompe submersibile ape murdare

Indiferent de model, pompele submersibile de ape murdare vin la pachet cu o serie de avantaje si beneficii in utilizare, printre care se numara rapiditatea de montare, fiind in acelasi timp usor de manevrat si de folosit datorita dimensiunilor si greutatii reduse. Mai mult, sunt pompe sigure de utilizat, deoarece au protectie terminca auto-resetabila si condensator de pornire incorporat pe majoritatea modelelor.

De ce sa alegi o pompa submersibila din inox?

Exista mai multe materiale din care se poate confectiona corpul unei pompe submersibile de ape murdare, insa inoxul este cunoscut ca fiind un material rezistent, folosit in mod special pentru a evita aparitia coroziunii. Cele mai multe modele prezinta carcasa pompei, carcasa motorului si axul pompei din inox. In plus, o pompa submersibila din inox asigura un randament optim de utilizare si garanteaza calitate si siguranta pentru o perioada indelungata de timp.

Descopera in magazinul masif.ro intreaga gama de pompe submersibile pentru ape murdare de la cele mai cunoscute branduri. De asemenea, pentru un set complet te invitam sa alegi si o motopompa, un hidrofor, o pompa submersibila apa curata, o pompa de gradina si multe altele, de la branduri de top.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 130

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-24 din 130

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact

Noutati de pe blog Vezi toate articolele