Chei tubulare

Un surub incapatanat poate fi desfacut mai usor, fara deteriorarea capului, cu o cheie tubulara. Din trusa ta de scule nu trebuie sa lipseasca cheile tubulare pentru a insuruba sau desfileta orice surub. Capetele tubulare de impact suporta un cuplu de doua ori mai mare decat o cheie standard cu clichet, de aceea cheile acestea sunt in mod deosebit potrivite pentru scule pneumatice sau cu acumulator care cer un cuplu ridicat. 

Descopera oferta Masif de chei tubulare, individuale sau la set, si alege tot ce ai nevoie. 

Elemente comune pentru chei tubulare de impact 

 • materiale de calitate (otel, crom, vanadium si molibden) pentru rezistenta sporita; 
 • sunt adecvate pentru prindere asigurata cu bolt de siguranta si inel, pentru prindere asigurata cu bile de otel (rapida) sau pentru prindere in mandrina, cu bacuri sau hex ¼”; 
 • sunt produse in conformitate cu normele DIN 3121 si DIN 3129 sau chiar exced aceste norme; 
 • designul capetelor tubulare de impact asigura fixarea optima pe surubul sau piulita operate, acest lucru previne pierderea de putere si uzura excesiva, precum si niveluri de zgomot si vibratii reduse; 
 • inscriptionarea clara a dimensiunii si marcii. 

Gama de capete a cheilor tubulare de impact include, pe langa cheile tubularele propriu-zise, si adaptoare, prelungitoare si accesorii care asigura operarea in diverse situatii legate pozitia surubului sau unealta utilizata.

Prinderea cheilor tubulare 
In mod uzual cheia tubulara se fixeaza direct pe capul de antrenare a uneltelor electrice sau pneumatice sau accesoriul compatibil, de obicei un patrat de diverse dimensiuni. In functie de acest patrat, cele mai uzuale prinderi sunt (in inch) de 1/4”, 3/8”, 1/2”, 3/4”, 1” si 1.1/2”. 
Indiferent de prindere, cheile tubulare sunt produse, in general, in doua variante constructive: standard sau scurte si lungi. 

Un model aparte il reprezinta modelele cu fixare pe hexagon de 1/4”, direct in mandrina sculei electrice.

Profilul cheilor tubulare
In cazul acestora, in functie de surubul sau piulita ce urmeaza a fi fixata sau desfacuta, profilul poate fi de hexagon exterior sau interior cu 6 laturi, torx interior sau exterior, patrat interior sau exterior. Dimensiunea suruburilor ce pot fi antrenate este cuprinsa intre 8 – 61 mm.
 

Prelungitoare chei tubulare 
Sunt piese intermediare intre unelte si capete tubulare, avand aceeasi dimensiune la ambele capete, dar cu profile diferite (tata-mama), uzual patrat interior si exterior.  Acestea maresc raza de actiune a utilizatorului intre 75 si 250 mm. 

Adaptoare chei tubulare 
Gama de operatii ce pot fi realizate cu cheile tubulare este cuprinzatoare, insa pentru a usura activitatea, din ratiuni de eficientizare a dotarilor truselor de scule sau a uneltei disponibile la un moment dat, este necesara folosirea anumitor adaptoare: 

 • adaptoare de impact tata-tata, cu patrate identice, ori diferite si lungimi diverse; 
 • adaptoare de impact mama-tata, cu patrate identice, ori diferite si lungimi diverse; 
 • adaptoare de impact cu schimbare rapida mama-tata; 
 • adaptoare portbit; 
 • adaptoare articulate sau intermediare cardanice. 

Accesorii chei tubulare 
Reprezentate de elemente de fixare a cheilor tubulare, bolt, pin sau ac de fixare si inelul de cauciuc pentru blocarea acestuia. Livrate in set, acestea sunt corelate cu dimensiunea cheii tubulare. 
Pentru protectia jantelor de aluminiu si identificarea rapida a dimensiunii potrivite cheii tubulare de impact, se pot folosi mansoane de plastic de culori diferite. 

Chei tubulare articulate 
Datorita acestor accesorii operarea devine facila chiar si in locurile greu accesibile. Ideale pentru lucru pe motoare sau in unghiuri dificile pe montanti si grinzi, cheile tubulare sunt articulate cu hexagon exterior de 1/4“ si deschideri intre 8 - 22 mm. Cheile tubulare articulate pot fi utilizate la un unghi de pana la 15 ° sau ca si cheie tubulara dreapta.

Gama de chei tubulare de impact 
Pentru ca tu sa ai de unde sa alegi, am pregatit o gama larga de chei tubulare de la producatori renumiti: 

Descopera oferta pe site-ul Masif.ro de chei tubulare, comanda cu incredere si fii pregatit sa duci treaba la bun sfarsit. 

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 607

Pagina
produse/pagină
 1. Livrare in 7-15 zile

  Adaptor de impact 3/4" - 1" patrat Milwaukee 4932471658

  98,20 lei 132,76 lei
 2. Livrare in 7-15 zile

  Cheie tubulara Milwaukee 4932352847, 1/2" patrat, 8 mm

  22,50 lei 28,10 lei

Produsele 1-60 din 607

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact