Bahco

Bazele companiei BAHCO au fost puse in 1862, in Suedia, odata cu infiintarea companiei Högbo Stål and Jernwerks AB, una dintre primele companii care au aplicat in productie “procesul Bessemer” de fabricatie al otelului, o tehnica de transformare a fierului in otel care a revolutionat industria constructiilor si a stimulat productia de masa, prin costuri scazute. In 1890, Berndt August Hjorth, a cumparat compania care a devenit ulterior BAHCO, acronim derivat de la numele noului proprietar.

In 1891 Johan Petter Johansson a patentat cheia reglabila pentru instalatori, care peste ani a devenit cunoscuta printre meseriasi sub denumirea de cleste “suedez”. In tot acest timp BAHCO a vandut peste 100 de milioane de chei pe intreg mapamondul.

Logoul aplicat pe sculele BAHCO inca din anul 1886 este reprezentativ pentru inceputurile companiei in ceea ce priveste fabricarea otelurilor prelucrate, care s-au dovedit excelente pentru producerea carligelor de pescuit care trebuie sa fie dure si rezistente, fara a fi friabile.

Nomenclatorul general de produse oferit de Bahco include astazi peste 7000 de unelte de mana profesionale, cum ar fi ferastraie pentru metal, pile și freze, chei fixe si reglabile, chei tubulare și accesorii, chei dinamometrice, chei de impact si biti, surubelnite, clesti, scule pentru ateliere auto, extractoare, dispozitive pentru racire, sisteme de depozitare, unelte de prelucrare a lemnului, unelte de taiat pentru viticultura, pomicultura, horticultura sau silvicultura.

Prinderea oricarei unelte de mana implica utilizarea a 42 de muschi diferiti ai mainii, iar acest lucru poate cauza durere sau amorteala. Bahco a fost primul fabricant international de unelte care a introdus designul ergonomic in gama sa, acum peste 30 de ani. Utilizarea unei unelte Bahco marcate cu simbolul Ergo reduce la minimum riscul de suprasolicitare a muschilor. Asadar, atunci cand clientii cumpara clesti sau clesti, surubelnite, dalti, unelte pentru electricieni, ciocane, ferastraie sau cutii de scule Bahco, acestia se pot baza pe calitatea mereu inalta a marcii si pe designul ergonomic.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-60 din 359

Pagina
produse/pagină

Produsele 1-60 din 359

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact