DeWalt

Istoria companiei DeWalt a inceput in 1923, fiind infiintata de Raymond E. DeWalt, inventatorul fierastraului circular radial. Compania a crescut rapid si a fost reorganizata in 1947, cand a fost redenumita DeWalt Inc.
In 1960, compania DeWalt a fost cumparata de Black&Decker, care a pastrat numele DeWalt pentru sculele sale profesionale de inalta calitate. Printre cele mai populare scule electrice ale DeWalt sunt autofiletantele, masinile de gaurit si infiletat cu acumulator.
In cei peste 80 de ani, DeWalt si-a dobandit reputatia pentru proiectarea si fabricarea de scule pentru profesionisti, robuste, durabile, precise si ergonomice. Combinatia de culori galben/negru de pe sculele electrice si accesoriile lor este o marca inregistrata DeWalt.
Astazi, aceste caracteristici sunt incorporate in fiecare produs DeWalt oferind o gama larga, foarte performanta, de scule electrice portabile si accesorii.
Ulilizarea  acestor produse de catre profesionistii din toata lumea a facut marca DeWalt sa devina leader-ul in vanzarea de scule electrice profesionale in America de Nord, si sa devina brandul cu cea mai rapida crestere din lume in ultimii cinci ani.

Vezi mai multe › Mai putine ›

Produsele 1-24 din 1123

Pagina
produse/pagină
  • 10 ani garantie
  Set 2 menghine de mana Dewalt DWS5026
  • Transport gratuit
  • Garantie extinsa
  Set 2 fierastraie tip sabie Dewalt DWE305PKXL, 1100 W, 280 mm

Produsele 1-24 din 1123

Pagina
produse/pagină

Nu gasesti produsul dorit?

Contacteaza-ne la 0374 477 200 sau folosind formularul de contact